Hogyan tudok árut visszaküldeni?
Ma vettem át egy karórát, amelyet egy online kereskedéssel is foglalkozó cégtől rendeltem. Az elállási jogok megilletnek, amit a honlapjukon találtam, azonban arról, hogy milyen formában küldjem vissza csak telefonos tájékoztatást kaptam, de nem értettem jól. Magyar Postát ajánlották, és hogy a számlaszámot valahogy tüntessem fel, vagy ilyesmi. Hogyan kellene pontosan?
Köszi a válaszokat.
Viccesebb lenne, ha elárulnád, melyik oldalról van szó. És pontosan, nem csak úgy odavetve.
Az alapján, amit írsz: Becsomagolod, megcímezed és feladod. A számlaszámot felírod egy papírra, amit a dobozon belülre helyezel el. Az sem baj, ha nevet és elérhetőséget is felírod rá.
Vagy a csomagolásra is írhatod, és akkor a feladó közelébe.
Alapértelmezés szerint a te költséged a visszaküldés, ha a cég nem vállalta át a saját Ászf-jében.
A visszaküldési cím: 6724 Szeged, Londoni krt 3. - Időzóna Óraszalon
Ennél többet nem írnak a visszaküldéssel kapcsolatban. Akkor marad az, amit már írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!