Ez csak szerintem r*hadtul nem normális dolog?
Barátnőm 11 éves. De mindig meglepődök mikor hetente újságolja hogy: "Ajj megint szakított velem xy...na mind1 úgyis 1 nagy s*** volt..." "ÓÓÓ képzeld ma yx megkérdezte járok-e vele és én igent mondtam!!!" Szerintem ez addig oké amíg 1-2x történik meg...na de havonta 4x?!
14 vagyok és nem a féltékenység beszél belőlem!
Egyszerűen úgy gondolom hogy olyan mint 1 kis cafka...
Vagy csak én vagyok a hülye?
A szülei persze nem tudnak erről semmit...
Persze a csaj annya szerint én 1 kis szemét rocker p*csa vagyok aki festi magát iszik cigizik drogozik stb...és mind ezt levonta abból hogy rock zenét hallgatok és szeretem a feketét na meg mert szempillaspirált használok....
Az annya szerint a kicsi lánya szent ő szebb nálam(ezt am meg le**arom lol) szerinte ő jobban tanul, sikeresebb felnőtt lesz, és őt mindenki szeretni fogja míg én utcán leszek, lesz 1 alkoholista pasim, és mindeni gyűlölni fog...hát gratulálok neki és ezt télleg a szemembe mondta...
Ráadásul ez az úgynevezett barátnőm mindent elmond az annyának szóval titkaimat meg télleg mindent amit utánna az én anyukámtól hallok vissza...csak megszívták mert anyum nem az a nagyon szigorú és sikerül vele megbeszélnem mindent szinte...
De mégis hogy lehet ilyen kis szemét utálatos valaki 11 évesen?
+Kis elkényeztetett plázap*csa a csaj...
A legjobb az hogy amíg a lány annya azt hiszi a csaj 1 kis angyal ő közben cigizik piál + nem szűz....hoppá micsoda angyal!! -.-
Szerintetek én reagálom túl vagy igazuk van?
Télleg 1 kis semmi lesz belőlem?
Ennyit számít az hogy én most rockot vagy Justin Hobbit Biebert hallgatok...?
Szerintetek normális amit az annya gondol rólam?
Sry a sok sok sok szövegért ^^
14/L
Én végigolvastam... 13 éves vagyok,de ugyanaz a véleményem a kiscsajról,mint neked. Bár én néha hallgatok Justin Biebert ,de nincsenek pasiaim sorba,és szűz is vagyok (maradok egy jó darabig:))
Szerintem a titkaid ne bízd pont rá,az anyja véleménye pedig ne érdekeljen. Sokkal jobb ember leszel!
De ezt ne hagyd abba,hogy ilyen maradjon a "bnőd".
Soksikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!