Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ANGOL? SEGÍTS légyszi. SOS....

ANGOL? SEGÍTS légyszi. SOS. FONTOS

Figyelt kérdés

Headway Elementaryhoz keresnék dolgozat megoldásokat. Tudom, hogy fönn vannak a neten de nem találom o_O

Valaki aki már megtalálta, segítene?

2011. márc. 15. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább azt írd, melyik nyelvtani részből mit nem értesz...
2011. márc. 15. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Pedig megtanulhattad (volna(?)) egy nap alatt, még segített is volna valaki...
2011. márc. 15. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget..., már megvan.
2011. márc. 16. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
De tudod is, vagy csak kitöltötted/kitölttetted a témazárót és bevágtad? Csak mert ha egy rész nem tiszta a nyelvből, akkor azt jobb rendezni minél hamarabb, mert 1, minél többet tudsz belőle, annál jobban érted a többi logikáját is, hogy hogy műödik az egész; 2, ha nem tudod, akkor egy idő után lehetséges, hogy egy része összeomlik, mint egy kártyavár...
2011. márc. 16. 19:53
 5/6 A kérdező kommentje:

angolból nem szeretnék semmi vizsgát meg semmi,nem szeretem, meg a tanárt se, nem is tud tanítani meg semmi.

németből szeretnék érettségizni, mert azt értem, és szeretem. és nagyon jó tanárom volt 8.ig, most meg ismétlünk.

2011. márc. 20. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Értem. Mondjuk szerintem adhatnál az angolnak egy esélyt, mert ha belegondolsz, bármikor jól jöhet(nem a vizsga a lényeg), még ha kicsit is tudsz belőle; sajnálom, hogy a tanár elvette a kedveded, nekem is volt rossz angoltanárom, akkor nem még nem is szerettem, meg nem is tudtam, de mióta jó tanáraim vannak, megszerettem. Amúgy meg - ha tudsz - tegyél úgy, ahogy a tanár mond, és akkor nem köthet beléd; ha valamit nem értesz, akkor meg kérdezd meg a tanárt vagy/és keress rá, tedd föl pl. itt a kérdésedet; sokat érhet, ha látja rajtad, hogy igyekszel és nem hagyod annyiban az egészet. Sok szerencsét a némethez akkor, amúgy.
2011. márc. 20. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!