Fontos! Nem tudom mi történik velem?!
Segítsetek!
Nem tudom mi folyik körülöttem, mostanság..majdnem mindig sírok, fáj a hasam,hányingerem van.. és nem tudok dönteni 2 fiú közt..
Lehet, hogy valami komoly bajom van :(?
Most lehet, hogy hülyének néznek páran, de sztem ez a világ legrosszabb érzése.:(
Mit tegyek ?
Szerintem azért van ez az érzés, mert nem tudsz dönteni a 2 fiú között. tökéletesen ilyen helyzetben voltam én is szeptember óta, azóta állandó gyomorideg, depresszió. minkét fiút imádom, ezért nem is tudtam dönteni. bár ez az egyik legrosszabb megoldás, de én úgy oldottam meg a helyzetet, hogy eldöntöttem, hogy egyikükkel sem fogok járni, mert ha még pár hétig kellett volna szenvednem miattuk, abba beleőrültem volna, azóta viszont megoldódott a gyomorideg és nagyrészt a depresszió is...
16/L
Úristen..nem egy jó dolog a depresszió..
de éppen ez a baj, hogy van most egy pasim, de hiába irom neki h szeretlek, olyan mintha ő nem szeretne, vagy csak ugy velem van.. a másik sráccal egy suliba járok.. és eléggé szarul esett neki, mikor montam, hogy legyünk inkább barátok szval. ugymond a helyzet megvan oldva. De mégsem mégis csak most jött ki rajtam, mert olyan mintha a másik srácot jobban kedvelném, mivel ő kimutatta az érzéseit. :(
Csak ugye bár a mostani barátommal egyszer szakítottunk már.. aztán a srác elkezdett hajtani rám és most ujra együtt vagyok vele, szval. nem tom milessz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!