Mi történik velem és mit jelent a B?
Figyelt kérdés
Este 22:00 körül lefeküdtem aludni idegesen... felkeltem 3:12-kor a szekrény előtt mellettem volt a zsírkréta kiborulva és a szekrényre fel volt ragasztva 1 lap és tele volt rajzolva különféle színnek B betű volt rajta és a közepén minden színnel átrajzolva 1 nagy B...2009. nov. 22. 11:28
1/6 anonim válasza:
Jimmy visszatért és rád vadászik :O
Amugy esetleg nem testvéred szórakozott?
Biztos vagy benne hogy nem álmodtad?
2/6 A kérdező kommentje:
nem.... az én írásom... és nem álmodtam ott van a szekrényen a lap...
2009. nov. 22. 11:49
3/6 anonim válasza:
állmodhattad. vagy valaki szórakozott veled. avgy kitudja lehet hogy rosszat álmodtál és alva jártál xD
4/6 anonim válasza:
jaXD
vagy csak most kib.aszottul unatkozol és minket hülyítesz :D
5/6 anonim válasza:
Majd a diliházban megmondják! :D És ha lehet akkor ne fehér kényszerzubbonyt kérj, ma már az annyira nem trendi! Bár lehet fehér is, de akkor mond azt hogy nyomják tele B betűkkel! :D
6/6 anonim válasza:
xD az előttem iró jó volt. xD
am én irtam má de sztem még az is előnyös ha igazi kérdéseket teszel fel vagy a humor kategóriába teszed. xD
vagy ha kitartassz az igaz ez az egész mese mellett akkor meg menny el 1 horror film forgatásra ott tuti nyerőnek fogják találni a kis "félek a nagy csúnya B betűtől"-t xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!