Miért történik ez velem teliholdkor?
Figyelt kérdés
Teliholdkor vagy az az előtti 2 napon valamikor, de nem mindig jön elő.
Egyszer csak mintha bekattannék, furcsán kezdek el viselkedni, ingerlények agresszív leszek, barátom szerint legutóbb a fejem is el volt torzulva.Látta hogy nem vagyok magamnál.Össze vissza beszéltem.Már harmadszor jön elő fél év alatt, de mindig csak amikor félhomályban vagyunk a szabadban és világít a hold.Elég rosszul érint, mert nem tudom magamat szabályozni olyankor, nem is nagyon emlékszem mit csinálok.Semmi pszichés problémám nincsen egyébként.Eléggé aggaszt ez a dolog mitől lehet illetve mit lehetne tenni elenne??Köszönöm előre a normális válaszokat! 21/L
2011. nov. 10. 19:46
1/3 Nesi81 válasza:
Nos, a teliholdkor az emberek rosszul alszanak, ingerlékenyebbek. Mindenkire másként hat a Hold. A te esetedben azonban másról lehet szó. Ilyen tüneteket nem okoz maga a Hold. Nincs összefüggés közte. Nézesd meg magad orvossal vagy pszihiáterrel.
2/3 anonim válasza:
Azért, mert farkasember vagy. elég egyértelmű...
3/3 anonim válasza:
Túl sok fantasy filmet nézel vagy olvasol. Bemeséled magadnak, hogy hat rád a hold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!