Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Michael Jackson miért lett fehér?

Michael Jackson miért lett fehér?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy az apját utálta, meg olyat is, hogy cikizték. Meg egyáltalán, hogy megy egy ilyen műtét, megnyúzták teljesen? Vagy a pigmentekkel csináltnak valamit?
2011. febr. 26. 12:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
szintem pigmentekkel scináltak vmit. és gondolom zért mert nem szeretett fekete lenni:$
2011. febr. 26. 12:43
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszem, hogy allat volt, hogy "megnyuztak" volna.
2011. febr. 26. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Vitiligoban szenvedett Michael Jackson, azaz pigmenthiányos volt.

[link]

2011. febr. 26. 12:59
 4/14 A kérdező kommentje:
szóval akkor, nem is akart fehér lenni?
2011. febr. 26. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Első válaszoló: Te nem vagy komplett.

Nem, egyáltalán nem akart fehér lenni. A vitiligo egy autoimmun betegség, ami azt jelenti, hogy a szervezet saját maga pusztítja el a pigmentsejtjeit. Lehet öröklött, de olykor nagyon komoly stresszhatások is kiválthatják.

Michael Jackson büszke volt arra, hogy fekete volt. Ő az első fekete énekes, akinek játszották a klipjeit a televízióban, ugyanis akkora sikere volt, hogy nem lehetett nem engedélyezni a vetítésüket.

Tehát többek között neki köszönhetik a feketék, hogy helyet kaphattak a zene -fehérek által uralt- világában. A legtöbb fekete előadó: 50 Cent, Akon, Will.i.am stb... mind Michael Jackson rajongók voltak, hiszen bíztak benne, hogy ők is tudnak majd olyan nagyon és tehetségesek lenni, mint maga Michael.

Ollé.

2011. febr. 26. 14:16
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Igen, soha az életben nem akart fehér lenni.
2011. febr. 26. 14:55
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Vitiligoban szenvedett és nagyon csak sminkelték lemerem fogadni hogy a hasán és a lábán nagy fekete foltok vannak kivéve ha nagyon elterjedt a betegség :( szegénykém milyen hamar eltávozott..
2011. márc. 12. 18:57
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:) én is nagyon sajnálom.
2011. márc. 12. 19:21
 9/14 fmpunk válasza:
28%
hát ez baromi nagy marhaság!rengeteg videó kering a neten michael jacson műtétéről!nem betegségben szenvedett!!egy műtéti eljárás,és rengeteg terápia során lett féhér bőrszíne.Ráadásul nem is akármilyen fehér!mintha kihipózták volna......mind1 az a lényeg hogy igazábol ő ezt nagyon is akarta!....de az okát én sem tudom....
2012. jún. 3. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Itt a válasz: [link]
2017. aug. 24. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!