Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lett Michael Jackson...

Hogy lett Michael Jackson egész bőrszínében feketéből- fehér?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 07:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Ő azt mondta, egy bőrbetegségben, a vitilogoban szenved, aminek tünete a bőr fokozatos kifehéredése. De mivel a házában és a környezetében jó pár úgymond "bőrfehérítő krémet" találtak, ez nem túl valószínű.
2009. júl. 9. 07:14
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
*vitiligo a betegség neve, bocsánat, elírtam a előbb.
2009. júl. 9. 07:14
 3/14 anonim válasza:
47%
És el is hiszed, hogy ott találták azokat a krémeket... nem értem, hogy miért kell tönkretenni a nagy sztárokat...Irigyek voltak rá, és mindenből nagy botrányt akartak csinálni. Azt sem hiszem, hogy gyerekeket molesztált volna... Betegség volt. Ki az a hülye ember, aki feketéből fehér akarna lenni ? A feketék sokkal jobbak a legtöbb dologban... (kosár, rapp...) A fehér meg csak koppintja. Amúgy meg ha a krém segített volna rajta, lenne más is, aki ezzel fehéredne ki, de senki sem akar...
2009. júl. 9. 07:29
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Állítólag tényleg kente / fújta magát vmivel, mert ez a betegség nem teljesen fehérítette ki, hanem pigmenthiányos lett. Így ezekkel a kencékkel tették egyenletessé a bőrszínét. Ezt a neten olvastam vhol, hogy mi igaz belőle??
2009. júl. 9. 07:52
 5/14 anonim válasza:
74%

Én azt olvastam vhol neten, hogy hidrogéntartalmú krémmel kente magát.

16/L Honey

2009. júl. 9. 09:19
 6/14 anonim válasza:
69%

Az, aki elolvassa a betegségről való tudnivalókat, annak világossá válhat a megfejtés.

Javaslom mondjuk a wikipédiát.

2009. júl. 9. 23:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a krémek amiket taáltak, azok esetleg olyan krém volt, amivel azért kente, hogy ne látszódjon, hogy kezdetben még csak foltokban volt fehér.
2009. júl. 10. 00:42
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

07:29-nek:

Én csak beírtam ide, amit olvastam egy újságban még régebben. Látsz olyat odaírva, hogy én 1000%-ig biztos vagyok benne, ott voltam? Nem akartam bemocskolni az emlékét... a gyerekmolesztálást én sem hiszem el róla.

Remélem elégedett vagy, hogy egy jó szándékkal beírt válaszba beleköthettél.

2009. júl. 10. 06:03
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Nem akart fekete lenni, nem akart az apjára hasonlitani, ezért mütette meg az orrát 5ször, nincs itt semmi vitiligo, maximum mesterséges, de nem genetikai. Szeretem Michaelt nagy rajongoja vagyok, de én szerintem ez az igazság.
2009. szept. 17. 14:14
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Amióta az eszemet tudom, Michael Jackson rajongó vagyok. Nem a bulvárból táplálkozom, tehát:

Igen, vitiligo nevű bőrbetegségben szenved, ami megöli a pigmentsejteket a bőrben, ezáltal porcelánfehér foltokat okoz a bőrön. A sminkese mondta, hogy a teljes testét, tetőtől talpig sminkelték, hogy ne látszódjon. Először a fehérebb foltokat igazították a sötétekhez, de annyira szétterjedt a testén a betegség, hogy a világoshoz kellett igazítani a testszínét.

Lehet lelni neten jópár olyan képet, ahol a testén nincsen smink. Valóban látszódnak a foltok a mellkasán és a kezein.

Ezenkívűl Oprah mondta, hogy mikor az interjút készítette MJ-vel 1993-ban, akkor megmutatta neki a kezét. Idézem Oprah-t:

„Bárki, aki ismeri Michael Jackson-t megmondhatja, hogy amikor a közelében vagy – semmi féle pigmentáció nincs a bőrében – a kezén látod az ereket, amikor ránézel. Látod azokat a kétségtelenül látható vénákat. Először ezen csodálkozol. Soha senki nem beszél erről, pedig először megdöbbentő. Egy olyan embert nézel, aki majdhogynem áttetsző.”

NEM LÉTEZIK OLYAN ELJÁRÁS, HOGY BŐRFEHÉRÍTÉS!

MJ-től idézet: "Attól, hogy kinyomtatták, még nem szentírás!"

2009. okt. 23. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!