Hogy lett Michael Jackson egész bőrszínében feketéből- fehér?
Én azt olvastam vhol neten, hogy hidrogéntartalmú krémmel kente magát.
16/L Honey
Az, aki elolvassa a betegségről való tudnivalókat, annak világossá válhat a megfejtés.
Javaslom mondjuk a wikipédiát.
07:29-nek:
Én csak beírtam ide, amit olvastam egy újságban még régebben. Látsz olyat odaírva, hogy én 1000%-ig biztos vagyok benne, ott voltam? Nem akartam bemocskolni az emlékét... a gyerekmolesztálást én sem hiszem el róla.
Remélem elégedett vagy, hogy egy jó szándékkal beírt válaszba beleköthettél.
Amióta az eszemet tudom, Michael Jackson rajongó vagyok. Nem a bulvárból táplálkozom, tehát:
Igen, vitiligo nevű bőrbetegségben szenved, ami megöli a pigmentsejteket a bőrben, ezáltal porcelánfehér foltokat okoz a bőrön. A sminkese mondta, hogy a teljes testét, tetőtől talpig sminkelték, hogy ne látszódjon. Először a fehérebb foltokat igazították a sötétekhez, de annyira szétterjedt a testén a betegség, hogy a világoshoz kellett igazítani a testszínét.
Lehet lelni neten jópár olyan képet, ahol a testén nincsen smink. Valóban látszódnak a foltok a mellkasán és a kezein.
Ezenkívűl Oprah mondta, hogy mikor az interjút készítette MJ-vel 1993-ban, akkor megmutatta neki a kezét. Idézem Oprah-t:
„Bárki, aki ismeri Michael Jackson-t megmondhatja, hogy amikor a közelében vagy – semmi féle pigmentáció nincs a bőrében – a kezén látod az ereket, amikor ránézel. Látod azokat a kétségtelenül látható vénákat. Először ezen csodálkozol. Soha senki nem beszél erről, pedig először megdöbbentő. Egy olyan embert nézel, aki majdhogynem áttetsző.”
NEM LÉTEZIK OLYAN ELJÁRÁS, HOGY BŐRFEHÉRÍTÉS!
MJ-től idézet: "Attól, hogy kinyomtatták, még nem szentírás!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!