Láttam már több Michael Jackson Turnén h az egyik kezén,3 ujján van valami fehér nem tudom mi. Az mi lenne?
Figyelt kérdés
Azok mire kellettek nekik, és mik azok, és lehet e valahol szerezni?2010. ápr. 29. 15:30
1/9 anonim 

válasza:

Azokat csak úgy hordta, megszokásból és mert biztonságérzetet adott neki. Semmi különös rendeltetése nincs.
Sztem tekerj valamit az ujjaidra.
2/9 anonim 

válasza:

azért volt rajta, mert koncert után azzal a 3 ujjával ujjazta a kis 6 éveseket és félt, hogy kiszárad a bőre:(
4/9 A kérdező kommentje:
értem, de mégis mi rakjak rá?? Fehér szigetelőszallagot?xd
Nem am , de most komolyan
2010. ápr. 29. 21:39
5/9 anonim 

válasza:

ezt az ötletet amugy vmi példaképétől csórta, de nemtudom ki volt az :)
de amugy szigetelőszalag tökéletes :)
7/9 anonim válasza:
Azokat azért hordta, hogy ne látszódjon a körme, mert a körme alatt még barna volt a bőre és érdekesen nézett volna ki hogy fehér az ember és barna az ujjhegye. :D
Egyébként lehet hogy szigetelőszalag. :D
8/9 anonim 

válasza:

A fehér ujjragasz a fellépőruhák egyik része volt, és csak tényleg egyszerű fehér ragasztószalagról van szó :)
9/9 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok. Szerintem olyan ragasztó amit orvosok is használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!