Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha még nem bizonyították be a...

Ha még nem bizonyították be a létezésüket, miért félek, hogy egyszer megjelennek? A földönkívüliekre gondolok.

Figyelt kérdés
Minden este, ha leviszem a kutyát/kutyákat, felnézek az égre, látom a holdat, és egyszerűen kiráz a hideg, hogy egyszer igenis eljönnek a Földre. mióta láttam a Támad a Mars című filmet, azóta rettegek. De miért? Nem vagyok elmebeteg. Túl sok horrort sem nézek!
2009. febr. 9. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

most mit kell bebizonyítani??

szerintem nem csak mi vagyunk. de ne félj tőlük.Lehet , hogy vannak olyan nem földi származásúorganizmusok, melyek köztünk élnek, és nem is látod, mert mikroszkopikus nagyságú. Lehet most is rajtad van huuuuu

:D XD

amúgy számomra is hátborzongató egyedül sötétben

2009. febr. 9. 23:08
 2/12 A kérdező kommentje:
itt nem azon van a hangsúly, de sokak szerint NEM léteznek.. de én azért félek kicsit. Bár lehet, hogy a romáktól jobban kellene!
2009. febr. 9. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én szellemektől is féltem, de aztán ara gondoltam hogy ha életükben nem bántottak, akkor így se fognak. és egy szellem nem tud bántani,ellentétben a testi sértést okozó ...emberekkel (???)

gondolom vmi genetika őskorból, hogy féljünk ....

2009. febr. 9. 23:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok elmebeteg, és biztos vagyok benne, hogy létezik a földön kivül is értelmes élet (mert ha mi vagyunk, ugyan mássok miért ne létezhetnének?). Kérdés valoban, hogy az idegenek, ha egyszer megtalálnak minket (vagy esetleg már meg is találtak), milyen szándékuak valyon? Talán az igazság az, hogy ök sem (az "ufok") egyformák. Magyarul közöttük is vannak rossz-, illetve jóindulatu egyének, mint ahogy az emberi fajban is. De az emberi rasszok belül is eltérö tulajdonságal rendelkeznek, bizonyos népcsoportok között több a rosszindulatu, és bünnözési hajlam...
2009. febr. 9. 23:15
 5/12 A kérdező kommentje:
lehetséges, hogy léteznek. Nem tudom biztosan. Nem is vágyom rá, hogy földönkívülit lássak. Úgysem hinne nekem senki.
2009. febr. 9. 23:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

és ha túl intelligensek hozzánk képest?? hogy kommunikáljanak??

mi sem beszélünk denevérekkel,vagy nyulakkal, cserebogarakkal

2009. febr. 9. 23:25
 7/12 A kérdező kommentje:
hát ezaz :D
2009. febr. 9. 23:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
én azt gondolom, hogy itt a probléma lényege nem az ufókhoz kapcsolódik. léteznek vagy nem, ettől függetlenül félsz. ez valamilyen kivetített szorongás, ami egész máshoz kapcsolódik az életedben. ha ez lesz a mániád, és mindig ezzel fogsz foglalkozni, ragaszkodsz a gondolathoz, akkor könnyen elmezavarrá alakul a probléma.
2009. febr. 10. 01:18
 9/12 anonim ***** válasza:
És ha vannak akkor mivan??Ha meg nézel ufokkal kapcsolatos dokumentum filmet akkor egy csomóan mondják hogy ők már láttak,meg elvitték őket,beültettek valami dzsippet....Nyugi,nem lesz baj!Mit tudnának csinálni?Na pánikolj!
2009. febr. 10. 01:19
 10/12 A kérdező kommentje:
néhány napja kezdtem így ettől rettegni... így visszagondolva, egyik oszt.társam mesélt az ufókról. Lehet, hogy az ő hibája?! :S
2009. febr. 10. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!