Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Diszkrimináció, kiközösítés...

Diszkrimináció, kiközösítés az iskolában. Miért van ez? Minden a külsőségektől függ?

Figyelt kérdés

Ugye, ismerős?! Nem mered senkinek elmondani? A szüleidnek rendszerint azt mondod, minden rendben, semmi különös nincs suliban?! Nem akarod, hogy sajnáljanak, "gügyögjenek", ezért továbbra is nyeled a méregkapszulát?! Mi tehetnék

a világ jobbá tétele érdekében? Várom különféle véleményeiteket!

2011. febr. 4. 23:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én meg pláne nem? És te? Gondolod a csodás arcocskáddal majd jobbá teszed a világot, fiam?????? hát nem!!!!édes...

távolrólsem!!!! ahhoz előtte INTELLIGENCIÁNAK is kéne szoruljon beléd!!!!!!!!!! érzelmi intelligenciának,nehogy nekem a matematikával gyere... :DDDD

2011. júl. 5. 00:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi van, b+? Menstruálsz, hogy ilyen ideges vagy?

És nem jövök se a matematikával, se az intelligenciával, mert egyikhez sem értek, egyszerűen csak azzal, hogy hülye vagy. Miért? Mert "jobbá akarod tenni a világot". Hát tudod, sok embert kiközösítenek és ezt többen nehezen viselik, de ha ez elmúlna, attól még nem lenne jobb a világ, ugyanis ettől sokkal több/nagyobb problémák is akadnak a világban. (És egyébként bármit is tennél, nem múlna el).

És olvasd már át légy szíves az utolsó mondatodat! Én leírtam a véleményemet. Akkor mégis miért kötöttél belé?

(Mellékesen megjegyzem, hogy nem vagyok a fiacskád, egyrészt mert lány vagyok, másrészt, mert se anyám, se apám nem ekkora bunkó állat mint te.)

2011. júl. 5. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja, és csak megjegyzem, hogy egyáltalán nem mondtam, hogy csodálatos/tökéletes külsőm van, egyáltalán nem vagyok hiú, sőt még csak meg sem vagyok elégedve magammal, de egy embernek vannak belső tulajdonságai is, nemcsak külsők. És ugyan nem vagyok olyan hirtelen haragú barom, mint te, de sok más rossz tulajdonsága is lehet valakinek, ami miatt kiközösítik.

És az előző hozzászólásomból visszavonom az "állat" megjegyzést, mert ez sértő az állatokra nézve.

2011. júl. 5. 11:51
 14/14 anonim válasza:
jobba akarod tenni a vilagot erre itt adod onmagad : a bunko f@xfejet na hajra superman
2012. aug. 16. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!