Diszkrimináció, kiközösítés az iskolában. Miért van ez? Minden a külsőségektől függ?
Ugye, ismerős?! Nem mered senkinek elmondani? A szüleidnek rendszerint azt mondod, minden rendben, semmi különös nincs suliban?! Nem akarod, hogy sajnáljanak, "gügyögjenek", ezért továbbra is nyeled a méregkapszulát?! Mi tehetnék
a világ jobbá tétele érdekében? Várom különféle véleményeiteket!
amennyivel több a barátod, annyival több az ellenséged.
Igen lehet, hogy van/volt aki kiközösít de mindig van aki keresi a társaságod
a világot te nem tudod jobbá tenni.
és kérdésedre válaszolva, IGEN, minden a külsőségektől függ. tudod mit tehetsz? hogy te is olyan felszínes senki leszel mint ők. öltözz úgy, tegyél magadra 2 kg sminket, járj kocsmába, stb. ha annyira ezek közé akarsz tartozni, akkor csak tessék. engem pisztollyal sem lehetne rávenni hogy ezekkel társuljak.
Nem minden a külsőségektől függ. Engem sem a külsőm miatt közösítenek ki. Viszont én egyszerűen megoldom a helyzetemet: leszarom, hogy mások mit gondolnak rólam. Senki miatt, -de főleg nem miattuk- nem leszek más, nem fogom megtagadni önmagam, csak azért, hogy nekik tetszek.
Egyébként a világot senki nm teheti jobbá, te pláne nem.
Egyszerűen nem értem az emberek egy jó részét, nem mindenkit, de akik a nagy többséghez tartoznak, azok maga katasztrófák! Megnézném, vajon melyikük csinálná azt, amit mások elszenvednek, nagy a pofájuk a tökéletes külső mögött, de majd meglátjuk, mi lesz 20-30 év múlva.. vagy tán ki tudja, mit hoz a jövő...
Egyébként meg nem lepődöm meg ezen, az emberek egyébként is halálra vannak ítélve, ez csak rosszabb lesz... sokan olyan vastag bőrt növesztenek a képükre, hogy csodálkozom, nem sül le a képükről a bőr!... ezvan.. ilyenek az emberek NAGY része.. nem MINDENKI!!!!!!!!!!
ja és tök nevetségesnek tartom a hiúsági kérdést.
mert ez az!!! gyerekes és vicces!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!