Hogyan győzzem le a félelmem?
Figyelt kérdés
ma megnéztem egy horrort és nagyon megbántam. hogyan győzzem le félelmem? vagyis hogy ne féljek többet2011. jan. 15. 18:27
11/12 anonim válasza:
hát én 14 vagyok. de a mai napig nm néztem még soha horrort mert om h mien a lelkiállapoom és tom h már az olyan filmektöl is beszarok amiben megölnek vaalkiit és mutatják vagy folyik a vér és nemtok aludni... :D bár már nekem ez egy éjszaka...de este havan a szobádba tv annál aludj el. gondolj arra h ez csak egy film és nem túl nagy a valoszinüsége h veled is az fog történni. + ne nézz horrort ha nem birod.én se nézek.:D jah és probálj meg nem rá gondolni hivd át aludni vmeik bnödet és foglald el magad.ha meg est végképp nem tudsz aludni sehogyse akk nézz tvt hátha elálmosodsz igyál tejet az altat vagy beszéld meg anyuddal az jot tesz. és ha nem elég hivd át aludni ma estére szerintem megfogja érteni.:) remélem tudtam segitebni.és ne aggódj átérzem amit érzel. :D
12/12 A kérdező kommentje:
kösziii. az a gáz h nemhivhatok át senkit.. anyumák nincsenek ithon emert bálba vannak és későn jönnek meg. mamámmal vok meg kistesómmal.xĐ-.-
2011. jan. 15. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!