Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan gyözzem le a félelmem?

Hogyan gyözzem le a félelmem?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy játékot és nembírok továbbmenni benne, mert félek.

Ez a játék egy pszihológiai horror és amikor betöltöm az állást ideges leszek és felfokozott idegállapotba kerülök.

Nem merek továbbmenni, mert tudom mi vár rám. Próbáltam már azt, hogy megyek és lesz ami lesz de az agyam nemengedi, mert bennem van az "élni akarási vágy"

Hogy értsétek írjátok be youtubera hogy: water horror

Majd ott rögtön az elsö vidi

16f

2010. okt. 1. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Basszus, én meg mások számára hétköznapi, kis dolgokon szorongok, ideges leszek, nagyon sokat gondolkozok, stb...
2010. okt. 1. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Vedd le a hangot, attól lenyugszol majd.
2010. okt. 1. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja mondjuk egyik másik kérdésekben sírásról, depresszióról, öngyilkosságról, halálesetekről van szó, itt meg egy srác nem mer a videojátékkal játszani..

Egyébként anno én is voltam ilyen helyzetben anno mint a kérdező...Hatalmas adrenalin pumpa játékok voltak... Észérvekkel győzd meg magad hogy ez csak egy szaros játék, aztán nyomd meg az entert és lesz ami lesz. A játékot újrakezdheted....

2010. okt. 1. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
honnan töltötted le???
2010. okt. 1. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
F.E.A.R. 2
2010. okt. 1. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
De hülye vagy...-.-"
2010. okt. 1. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
letöltöttem, haveromat áthívtam h próbáljuk ki... hát szétröhögtük az agyunkat XDDD szerintem ilyentől egyáltalán nem kellene félni XDD
2010. okt. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!