Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha semmi értelme...

Mit tegyek ha semmi értelme az életemnek?

Figyelt kérdés

A szüleim sosem foglalkoztak velem. Csúnya vagyok és ezért beszólogatnak, senki nem barátkozik velem. Én már nem merek senkihez sem közeledni, nem merek elmenni sehová. Teljesen befordultam.A magány az egyetlen társam.

Egy lány

2011. jan. 15. 13:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

képet nem merek kirakni

hátha felismer valaki

2011. jan. 15. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor arc nélküli képet...
2011. jan. 15. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell a pszihológussal a végletekig várni. Nehéz korban vagy egy kis segítség nem szégyen (ha nem tudnak róla, hihi)

Komolyan gondoltam azt is hogy menhelyezz, vagy egyéb hasonló területen "dolgozz"-ha másokon segítesz, magadon segítesz!!!!!

Én is mindig csúnyának láttam magam, aztán jött valaki, aki engem tart a legszebbnek a világon, bár ehhez hozzájárul a magabiztosságom, a nagy szám, meg a kerek seggem. Ezeket szereti, és elnézést, hogy ezt így írtam, de ez jött, és tudd, hogy a seggem utáltam mindig a legjobban, mert nagy, szerinte meg szép...szóval nem biztos, hogy más is csúnyának lát. Légy magabiztos, próbálj meg haverkodni, és ha rendes vagy, lesznek barátaid is.

Tényleg ne sajnáld magad, ne magaddal, másokkal törődj.

Ezt osztotta az élet, ezzel kell gazdálkodni, ha keseregsz, csak rosszabb. Próbáld meg a maximumot kihozni magadból, mind külsőleg, és ami fontosabb, belsőleg!

Nézd meg azt a videót, amiben a lábatlan nőről van szó, meg azt akinek nincs keze és vadászrepülőt vezet, és bocs, hogy nem tudok linket mondani, de biztos megtalálod, az interneten mindent meg lehet találni 10 perc alatt! NNNa őnekik lehetne keseregni...és nem teszik, pedig megérteném, de ők boldogok, és több mindent kihoznak az életükből, mint a legtöbb egészséges ember.

Puszi neked és nagy ölelés!

2011. jan. 15. 14:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Biztos hogy valakinek tetszenél

Felénk van egy lány nagyon csúnya kicsit fogyatékos is mégis van barátja

2011. jan. 15. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy?
2011. jan. 22. 20:38
 16/16 A kérdező kommentje:
18
2011. jan. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!