Mit csináljak hogy úgy érezzem van valami értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 22:15
1/2 anonim válasza:
szerintem gyereket!
(bár nem tudom mennyi idős vagy és melyik nemhez tartozol, de egy saját gyermek értelmet adhat az életnek!)
ha ez még nem aktuális, akkor tanulj valami olyat ami érdekel, és képezd magad profivá a témában - a tudást nem veheti el tőled senki, és csak hasznodra válik.
(egyébként miért érzed, hogy nincs értelme az életednek?)
2/2 anonim válasza:
Ha van, de nem látod, az attól még van. Nem ígérhetem azt se, hogy van értelme, azt se, hogy nincs, mert érdekesképpen ezt is te döntöd el. Ugyanaz, mint a boldogsággal. Vagy boldog vagy, vagy megette a fene az egészet. Semmi nem kell hozzá, csak felismerni azt, ami tényleg van. Tehát: nem elbagatellizálni azt, amit tapasztalhatsz. Lehet hülyének nézni azt, aki egy kavicsot vagy egy falevelet a kezében forgat. Csak nézi, és látszik rajta, hogy kezd visszatérni belé az öröm. Meg ki is lehet próbálni a dolgot. Ez, már nyugodtan megígérhetem, páratlan felismerésekhez is vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!