Mit tegyek ha semmi értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
A szüleim sosem foglalkoztak velem. Csúnya vagyok és ezért beszólogatnak, senki nem barátkozik velem. Én már nem merek senkihez sem közeledni, nem merek elmenni sehová. Teljesen befordultam.A magány az egyetlen társam.
Egy lány
2011. jan. 15. 13:58
1/16 anonim válasza:
Keress valami értelmet benne. Találj hobbit,rajzolás,fotózás stb. Ha már tudsz,menj el dolgozni egy olyan helyre ahol van élet.
2/16 anonim válasza:
Drágám, menj el pszihológushoz!
Erre így nem lehet semmi okosat mondani. Ne sajnáld magad, próbálj segíteni valakiknek...szegényeknek, állatmenhely, hogy fontosnak érezhesd magad, és ne keseredj el!!!!!!
27/N
3/16 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy csúnya vagy. Mindenki szép valakinek. Jól írta az első, keress értelmet az életednek. Keress célokat, és legyél minden erőddel azon, hogy meg is tudd valósítani őket.
5/16 anonim válasza:
nem kell pszihólógusjoz menni, magadtól is meg tudod oldani BÁR ELÉG N EHÉZ
6/16 anonim válasza:
Velem foglalkoznak a szüleim szép vagyok sok barátom van és attól még nincs értelme az én életemnek se és nemhinném h boldogabb lennék nálad....
7/16 A kérdező kommentje:
Pedig ha szép lennék akkor tök boldog lennék.
Akkor mernék barátkozni meg ilyenek.
2011. jan. 15. 14:24
8/16 anonim válasza:
Akkor tegyél valamit hogy szép legyél. Ha csak ülsz a seggeden és sajnáltatod magad attól nem elszel szebb. Így meg ne is várj mást.
9/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam már sminkelni magam de az sem segített.
Kicsit vastagok a combjaim,de azon már dolgozom,hogy vékonyabbak legyenek.
2011. jan. 15. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!