Heroinból mennyit kell belőni, hogy halált okozzon?
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, egy barátom most lőtt be magának 50 ml-t és nem értek hozzá, nemtudom mennyi...messze van tőlem, és nem tudok rajta segíteni, mert mégcsaka zt se tudom hova hívjam a mentőt...2011. jan. 12. 18:05
11/16 böiler válasza:
Ha igazán jó barátod, akkor elvileg nincs az az Isten ami megakadályozna abban, hogy te oda menj, és be is juss.
12/16 anonim válasza:
50 ml??! tudom hogy régi kérdés de nagyon valószinű hogy már meghalt...
részvétem a barátod miatt
13/16 A kérdező kommentje:
szörnyű este volt
de lyukat beszéltem a hasába eltette és lefeküdt
2011. aug. 7. 00:27
15/16 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy 50ml? Az agyagot grammban mérik. Egy kezdő herkás negyedgrammos adaggal szokott indítani, de hogy azt mennyi vízbe fői ki az teljesen egyéni, de az 50ml irreálisan sok.
Egy kezdő már lehet, hogy fél grammtól is meghalna, egy régi heroinista 1 grammot is belőhet magának minden gond nélkül, mert a szervezete már jól tolerálja.
16/16 anonim válasza:
Mármint az anyagot (nem agyagot). Elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!