Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Heroinból mennyit kell belőni,...

Heroinból mennyit kell belőni, hogy halált okozzon?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek, egy barátom most lőtt be magának 50 ml-t és nem értek hozzá, nemtudom mennyi...messze van tőlem, és nem tudok rajta segíteni, mert mégcsaka zt se tudom hova hívjam a mentőt...
2011. jan. 12. 18:05
1 2
 1/16 szamóca. ***** válasza:

ő se ért hozzá ha miliben számolja.

milyen töménységű, milyen minőségű, milyen arányban keverte nyilván attól függ. ezt miliben nem lehet megadni.

2011. jan. 12. 18:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Jó én elhiszem, de a heroint hogy készítik elő, hogy adagolják ha tűről van szó?
2011. jan. 12. 18:18
 3/16 szamóca. ***** válasza:
vízzel bekeverik és azt lövik be
2011. jan. 12. 18:19
 4/16 A kérdező kommentje:

És mennyit szoktak belőni egyszerre? Nem értek hozzá, de mondjátok meg mennyi kell a halálhoz? és milyenből?

Tusdom hogy googleban is megkereshetném...de iszonyú ideges vagyok segítsetek!

2011. jan. 12. 18:35
 5/16 böiler ***** válasza:
64%

A lényeg, hogy bármilyen para van, akkor ne hagyd ott a srácot. Hanem hívd ki a megfelelő szerveket.

Amúgy meg lődd fejbe a tetvet. Kábszeres állat.

2011. jan. 12. 18:51
 6/16 szamóca. ***** válasza:

de ezen nincs mit megkeresni. nem tudhatod hogy amit a srác lőtt az milyen töménységű volt, mivel keverték, mennyit tett a keverékbe, stbstbstb.

egyébként maximum ugy tudnád megnézni neten is, hoyg színtiszta herkából mennyi kell kb, mert utána is függ a foygasztó szervezetétől, testsúlyától, zsírszázalékától de kb még attól is hogy sz*rt -e aznap.

és az is csak egy torz eredményt adna neked, mert nem tudod a srác milyet lőtt.

egyébként baromira kamu szaga van, ha ide tudsz írkálni neten is megtudnád keresni lassan egy órája.

2011. jan. 12. 18:56
 7/16 A kérdező kommentje:

kamu...nincs kedvem ezzel vicelődni...

nem tudom emgkeresni...nemtudom mi lehet...asszem eletette az anyagot

2011. jan. 12. 19:01
 8/16 szamóca. ***** válasza:

nézd magamból indultam ki. ha nekem barátom ilyet cisnálna már nem a gyiket nyomkodnám, hanem úton lennék, akárhova is.

sajnos ezt az elmúlt két hónapban tamasztaltam, tudom milyen érzés ha öngyilkossággal fenyeget valaki. és bizony -20 fokban kiálltam stoppolni hogy időben odaérjek, bár hálistennek még mielőtt eljutottam volan a város széléig megnyugodott -.-

2011. jan. 12. 19:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Nála nem ez az első...és nem tudok odamenni...be se engednének
2011. jan. 12. 19:14
 10/16 szamóca. ***** válasza:
53%
nincs akadály ha valamit nagyon akarsz
2011. jan. 12. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!