Heroinból mennyit kell belőni, hogy halált okozzon?
ő se ért hozzá ha miliben számolja.
milyen töménységű, milyen minőségű, milyen arányban keverte nyilván attól függ. ezt miliben nem lehet megadni.
És mennyit szoktak belőni egyszerre? Nem értek hozzá, de mondjátok meg mennyi kell a halálhoz? és milyenből?
Tusdom hogy googleban is megkereshetném...de iszonyú ideges vagyok segítsetek!
A lényeg, hogy bármilyen para van, akkor ne hagyd ott a srácot. Hanem hívd ki a megfelelő szerveket.
Amúgy meg lődd fejbe a tetvet. Kábszeres állat.
de ezen nincs mit megkeresni. nem tudhatod hogy amit a srác lőtt az milyen töménységű volt, mivel keverték, mennyit tett a keverékbe, stbstbstb.
egyébként maximum ugy tudnád megnézni neten is, hoyg színtiszta herkából mennyi kell kb, mert utána is függ a foygasztó szervezetétől, testsúlyától, zsírszázalékától de kb még attól is hogy sz*rt -e aznap.
és az is csak egy torz eredményt adna neked, mert nem tudod a srác milyet lőtt.
egyébként baromira kamu szaga van, ha ide tudsz írkálni neten is megtudnád keresni lassan egy órája.
kamu...nincs kedvem ezzel vicelődni...
nem tudom emgkeresni...nemtudom mi lehet...asszem eletette az anyagot
nézd magamból indultam ki. ha nekem barátom ilyet cisnálna már nem a gyiket nyomkodnám, hanem úton lennék, akárhova is.
sajnos ezt az elmúlt két hónapban tamasztaltam, tudom milyen érzés ha öngyilkossággal fenyeget valaki. és bizony -20 fokban kiálltam stoppolni hogy időben odaérjek, bár hálistennek még mielőtt eljutottam volan a város széléig megnyugodott -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!