Manapság ki menő a fiatalok körében?
12-18 éves korig.
úgy értem h deszkásnak,kosárlabda csapatkapitánynak...ilyeneknek.
szerintetek melyikek?
Vannak a pózerek, ami a "legmenőbb" a mai fiatalok körében... tudod akik minden hétvégén discoban vannak, holt részegre isszák magukat, katiznak és minden csajt megd*gnak aki beszédbe elegyedik velük. Vasalt hajuk van, csőnadrág, retro-s, ed hardy-s felső. minden csillog-villog. Gyűlölöm az ilyen férfinak nevezett lányt.
16L
Fiú: ha úgy nézel ki, mint egy b*zi.
Lány: ha úgy nézel ki, mint egy k*rva.
megint összegyültek a kivételek, s lehet osztani a népet és az észt:D:DD láotm meg ám a krvázás bzizáás pozerozás.. ehjehj skacok. senki sem különb. köszöntem a figyelmet.
egyébként kérdező társaadalmi rétegtől, csaportban való hovatartozástól függ.
sajnos hogy igazam van, vagy sajnos hogy így van ez a világban?:D:D
szerintem ez így van rendjén. elég ngy sz*ban is lennénk ha minden rétegben ugyanazokat az embertipusokat szeretnék ám. engem már lehet karóba is huztak volna XD
akikbe nyilvánvalóan azért nem szorult egy csöpp ész sem, mert követnek egyfajta divathullámot, ami a fiatalok körében akár tetszik akár nem, igen elterjedt. De ez ersze kizárja hoyg értelmiségi legyen.
milyen kár hogy ez is csak egy felszínes felfogás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!