Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet annak vmi következménye...

Lehet annak vmi következménye h egy diák mezítláb jár egyetemre?

Figyelt kérdés
Csak kérdem. Ha vki mindig úgy jár egyetemre (azaz cipő és zokni nélkül)
2011. jan. 3. 15:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én nem vizsgára értem mert jó tudom az más :D Csak úgy sima órára meg az egyetem épületébe :D ha így van akkor sem szólnak ugye?:) ahm én nem járok így csak kíváncsi vok mi lenne ha valaki így járna pl mindennap :D (most a megfázás meg a hülyének nézés nem érdekel :D)
2011. jan. 3. 18:18
 12/18 anonim válasza:
Egyébként poénra, vagy észre sem veszik! Max felajánlanak neki egy pár cipőt :)
2011. jan. 3. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem attól is függ, hogy fiú vagy lány vagy-e, szerintem ilyen téren nőkkel elnézőbbek, bár nem tudom miért, meg attól is függ melyik egyetem:)
2011. jan. 4. 10:27
 14/18 A kérdező kommentje:
hát pl fiú....és....jogi egyetem?:D
2011. jan. 4. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Az necces, de pl ha lány lennél és bölcsész vagy valami hasonló akk senkit nem zavarna
2011. jan. 4. 13:08
 16/18 A kérdező kommentje:
miért necces ha egy fiú úgy jár jogra?:O
2011. jan. 4. 13:32
 17/18 spyke93 ***** válasza:

Őszinte leszek :

Mert most nem azért de a fiúnál nem az villanna be elsőnek hogy falusi paraszt?:D

2011. jan. 5. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Tőlem mindig kérdezték, hogy nem fázok-e, mire azt válaszoltam, ha fáznék, fölvennék valamit, nem?

Amúgy nem érdekli a tanárokat, hogy vagy felöltözve - csak föl legyél -, amíg nem zavarod az előadást. Egy-két nagyon pedagógus tanár szólhat esetleg, mint nálunk, amikor az egyik srác szörfösgatyában jött órára novemberben - koli-suli egy épület, 25°C, nagy meleg.

Én amúgy majdnem mindig mezítláb jártam órára a három év alatt, vagy mezítlábas papucsban.

Viszont vizsgára tényleg érdemes ünneplőt, cipőt fölvenni.

2011. jan. 5. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!