Hogy lehetek diák úgy, hogy közben nem járok be és nincs következménye?
Meg fog szűnni a tanulói jogviszonyom, viszont nagyon drága az élet, ha nincsenek diákkedvezmények.. És szerintem már csak fizetős suliba tudnék jelentkezni, már az okj-ért is fizetnem kéne. Ha jelentkezek egy fizetős iskolába, de nem járok be (és nem is fizetek semmit), lehet azon kívül más következménye, minthogy kirúgnak?
köszönöm
Ha nem is fizetsz semmit, akkor nem lesz hallgatói jogviszonyod, tehát semmilyen diákkedvezményben nem fogsz részesülni.
Mégis hogy gondoltad???
De, komolyan gondolom. Csakhogy én alkotó ember vagyok, és nekem a kiállítások, a kultúra olyan fontos, mint másnak a tv... (csak az egyik hasznos, a másik meg nem..) Nekem muszáj járni, hiszen ebben élek, és ez fejleszt.
Amúgy az egyik osztálytársamnak sikerült is ez, csak neki annyiból volt jó, hogy neki még nem volt okj-s papírja, így ingyér iratkozhatott be. Mellette meg dolgozott.
Amúgy nem értem, ez miért olyan felháborító dolog, mindenki csal, ahol tud, én NEM akarok csalni, nem akarok bliccelni és mindenhova belógni, de csak a diákkedvezményes összeget tudom magamból kipumpolni. Albérletben meg a párommal élek, és nekem is kéne valamennyit beleadni..
ennyi. Bárcsak mindenhol ilyen rendes, tiszta, becsületes emberek lennének, mint amilyenek ti vagytok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!