Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehetne csinálni hogy ne...

Mit lehetne csinálni hogy ne kelljen iskolába járnom, vagy magániskolás lehessek? FONTOS!

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Tudom hogy 18 éves koromig tankötelezett vagyok de ha mondjuk kórházba kerülnék? Vagy valami ilyesmi. Vagy mit kéne tennem hogy biztosan kénytelenek legyenek magániskolába íratni? Köszi a normális válaszokat a nem normálisokat meg úgyis töröltetem szóval ne is pazaroljátok erre az időtöket szerintem.
2011. jan. 2. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elmegyógy? Azt gondold meg, egész életedben rajtad lesz a bélyeg "dilinyós". Sok helyre emiatt nem vesznek fel, erősen korlátozod jövőd lehetőségeit. Ezt gondold meg (bár ez most valószínű, hogy nem érdekel, de mégis!), a következő, mondjuk 40 évben "kísér"!
2011. jan. 3. 20:51
 12/17 A kérdező kommentje:
40 év? Nem bírom én addig... De amúgy már nem tudom mit csináljak. A szüleim azt mondják, hogy kell a közösség, de nem értik meg hogy az a közösség tett tönkre. Most mit lehet ezzel kezdeni? Ugorjak le a 10.ről akkor talán komolyan vesznek?
2011. jan. 3. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem. De mondjuk osztály váltás? Esetleg próbálj meg egy másik közösségbe tartozni sulin kívül,az sokat segítene(szerintem). Vagy találj valami hobbit,de semmi kép se add fel egy rakás idióta miatt az életedet/álmaidat!

Black M.

2011. jan. 3. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Vagy keresd fel az iskola pszichológust,az is sokat segíthet,ha hagyod (és nem ciki,hidd el!).

Black M.

2011. jan. 3. 22:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Osztály váltás felesleges mert az egész iskola egy rakás ...

Az a baj hogy nem tudok beilleszkedni sehova, itt meg ahol élek nincs is semmi lehetőség esetleg olyanokhoz tartozni akik szeretnének. Pszihológusnál már voltam, a héten is megyek de nem segített... Mondta hogy lehet beküld kórházba, nem tudom ott mit csinálnának velem, te tudod? Mert nem akarok oda menni ezért hazudni fogok de ha jót tenne akkor nem.

2011. jan. 4. 06:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor menj kórházba,ott kicsit kipihened magadat és lehet,hogy más színben látod majd a világot.

Black M.

2011. jan. 6. 17:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Rendben, lehet hogy tényleg jó ötlet, köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!