Mit lehetne csinálni hogy ne kelljen iskolába járnom, vagy magániskolás lehessek? FONTOS!
Nem. De mondjuk osztály váltás? Esetleg próbálj meg egy másik közösségbe tartozni sulin kívül,az sokat segítene(szerintem). Vagy találj valami hobbit,de semmi kép se add fel egy rakás idióta miatt az életedet/álmaidat!
Black M.
Vagy keresd fel az iskola pszichológust,az is sokat segíthet,ha hagyod (és nem ciki,hidd el!).
Black M.
Osztály váltás felesleges mert az egész iskola egy rakás ...
Az a baj hogy nem tudok beilleszkedni sehova, itt meg ahol élek nincs is semmi lehetőség esetleg olyanokhoz tartozni akik szeretnének. Pszihológusnál már voltam, a héten is megyek de nem segített... Mondta hogy lehet beküld kórházba, nem tudom ott mit csinálnának velem, te tudod? Mert nem akarok oda menni ezért hazudni fogok de ha jót tenne akkor nem.
Szerintem akkor menj kórházba,ott kicsit kipihened magadat és lehet,hogy más színben látod majd a világot.
Black M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!