Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehetne csinálni hogy ne...

Mit lehetne csinálni hogy ne kelljen iskolába járnom, vagy magániskolás lehessek? FONTOS!

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Tudom hogy 18 éves koromig tankötelezett vagyok de ha mondjuk kórházba kerülnék? Vagy valami ilyesmi. Vagy mit kéne tennem hogy biztosan kénytelenek legyenek magániskolába íratni? Köszi a normális válaszokat a nem normálisokat meg úgyis töröltetem szóval ne is pazaroljátok erre az időtöket szerintem.
2011. jan. 2. 20:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Magántanuló nem jó? Habár az nagyon kemény tud lenni. De ugye,itt az is fontos,hogy miért nem szeretnél iskolába járni... mert ha pár hülye gyerek miatt,akkor ajánlottabb az iskola váltás. Amúgy hány éves vagy?
2011. jan. 2. 20:13
 2/17 anonim ***** válasza:

van jó hangod? vagy tehetséged?

Jelentkezz a Csillag Születik be . :D

és akk tudod ha Híres vagy . nem mész suliba asszem vagyis akk magán tanuló lehetsz :) nem tok mást mondani

2011. jan. 2. 20:14
 3/17 anonim ***** válasza:

A fiatal korúak börtönében van "magánoktatás"..

Nem adok tippet, hogy lehet odajutni...

2011. jan. 2. 20:19
 4/17 A kérdező kommentje:
De de, a magántanuló nagyon jó! Az mindegy hogy miért nem szeretek iskolába járni, de csak ezt kéne kiküszöbölni... Sajnos tehetségem egyáltalán nincs semmihez. Amúgy a fiatalkorúak börtönébe be lehet úgy jutni hogy a szüleimet nem csukják le? És egy lány mit tehet hogy odakerüljön mert verekedni nem tudok vagy ilyesmi... Már ott tartok hogy az is jobb lenne. Köszi.
2011. jan. 2. 20:25
 5/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Figyelj,szerintem te valamiért nagyon félsz a sulitól :S Lehet,hogy van más megoldás is,csak le kéne írnod névtelenül,hogy mi ez a nagy antisuli dolog :S Am hány éves vagy?
2011. jan. 2. 20:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Megint első vagyok. Börtönbe ne akarj kerülni,borzalmas a közösség és tönkre teszi az életed!
2011. jan. 2. 20:38
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát jólvan, végül is leírhatom... Csak az a helyzet, hogy egyáltalán nem tudok tanulni, nem bírok korán felkelni, és hát szerintem még a börtönben is jobb a közösség mint ott, nem beszélve a tanárokról. Tényleg, valami tipp hogy hogyan juthatok oda? Senkinek nem akarok ártani, úgy? Droghasználat meg ilyenek? (vagy drogeladás mert drogos nem vagyok)
2011. jan. 2. 21:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Első,ismét. Nah,hogy ne keljen mindig írnom,hogy első én vagyok Black M. Jó lenne ha azt is leírnád,hogy hány éves vagy... Beszél először a szüleiddel erről a problémádról! A börtön százszor rosszabb,rosszabb a közösség,be vagy zárva! Szerintem válassz másik iskolát,ha ez ennyire kiborít téged. Az,hogy nem tudsz korán felkelni... sajnálom,de ehhez hozzá kell szoknod,hisz valahogy később munkába is fel kell kelned,hogy eltudj menni és be érj időben. Ha még mindig ilyen nagynak érzed a problémát,akkor beszélj az osztályfőnököddel,hogy nem bírod elviselni az osztályt és depresszióba kerget,hátha sikerül a szüleidnek megbeszélni az iskolával,hogy magántanuló legyél. Amúgy együtt érzek,nekem borzalmas közösségben kellett töltenem jó pár évet, borzalmas tanárok közt... Egyetlen dolog lebegett a szemem előtt,mégpedig az,hogy jobb legyek, mint azok a bunkók az osztályomból. Amúgy miért nem tudsz tanulni,nem megy bele a fejedbe vagy a közösség miatt?
2011. jan. 2. 21:35
 9/17 anonim ***** válasza:

Úristen! Tippet adtam volna?

Van fogalmad, hogy a börtönben milyen szigorúság, napirend és hasonlók vannak? Egy nap után visszasírnád az iskolát.

Meg egyébként honnan a fenéből gondolod, hogy a magániskolában nem kell tanulni? Tölcsér ott sincs, tudod!

2011. jan. 2. 22:48
 10/17 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok, lány.

A szüleimmel már beszéltem, de nem értik meg, ezért kérdeztem hogy mi lenne az a dolog ami miatt biztosan magániskolába kéne íratniuk. Sajnos másik iskola nincs a közelben, és amúgy sem mernék iskolát váltani, mert lehet ott meg mégjobban utálnának, meg ilyesmi... A tanulnivaló egyszerűen nem megy bele a fejembe, nem értek semmit... Egyébként a depressziót kitaláltad, a pszihológus is megmondta, de nem segített...

Persze, tudom hogy a magániskolában is kell tanulni, de még kétszer ennyit is szívesebben tanulnék meg ott, mert az elsődleges probléma a közösség.

Áh, ugyan, te nem tudod milyen az én iskolám, nem sírnám én vissza :)

Tényleg, egyébként eszembe jutott valami. Elmegyógyintézetekben van magánoktatás? Ahhoz úgyis közelebb állok, mert ha jól tudom öngyilkossági kísérlet miatt is betesznek?

2011. jan. 3. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!