Mit lehetne csinálni hogy ne kelljen iskolába járnom, vagy magániskolás lehessek? FONTOS!
van jó hangod? vagy tehetséged?
Jelentkezz a Csillag Születik be . :D
és akk tudod ha Híres vagy . nem mész suliba asszem vagyis akk magán tanuló lehetsz :) nem tok mást mondani
A fiatal korúak börtönében van "magánoktatás"..
Nem adok tippet, hogy lehet odajutni...
Úristen! Tippet adtam volna?
Van fogalmad, hogy a börtönben milyen szigorúság, napirend és hasonlók vannak? Egy nap után visszasírnád az iskolát.
Meg egyébként honnan a fenéből gondolod, hogy a magániskolában nem kell tanulni? Tölcsér ott sincs, tudod!
16 éves vagyok, lány.
A szüleimmel már beszéltem, de nem értik meg, ezért kérdeztem hogy mi lenne az a dolog ami miatt biztosan magániskolába kéne íratniuk. Sajnos másik iskola nincs a közelben, és amúgy sem mernék iskolát váltani, mert lehet ott meg mégjobban utálnának, meg ilyesmi... A tanulnivaló egyszerűen nem megy bele a fejembe, nem értek semmit... Egyébként a depressziót kitaláltad, a pszihológus is megmondta, de nem segített...
Persze, tudom hogy a magániskolában is kell tanulni, de még kétszer ennyit is szívesebben tanulnék meg ott, mert az elsődleges probléma a közösség.
Áh, ugyan, te nem tudod milyen az én iskolám, nem sírnám én vissza :)
Tényleg, egyébként eszembe jutott valami. Elmegyógyintézetekben van magánoktatás? Ahhoz úgyis közelebb állok, mert ha jól tudom öngyilkossági kísérlet miatt is betesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!