Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van még olyan, aki rajtam...

Van még olyan, aki rajtam kívül nem ünnepel? Aki van, az miért nem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 00:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1. vagyok, köszönöm, aranyosak vagytok. Nektek is Boldog Új Évet! Amilyet szeretnétek!!! :)
2011. jan. 1. 00:51
 12/18 anonim ***** válasza:
hát én is itthon vagyok, ha lenne egy jó buli elmennék oda, de mivel nincs otthon ülök a szobámban a gép elött
 13/18 anonim ***** válasza:
itthon egyedül "ünneplek". pontosabban nem ünneplek csak azért vagyok még fennt: 1. mert nem lehet a durrogásoktól aludni 2.várom hátha felhív szerelmem. (de külföldön van és nem fog...meg ott még csak este 10 van :S)
 14/18 anonim ***** válasza:

Elvált férfi vagyok, tök egyedül, az a kevés ember, akik a barátaim, a családjaikkal vannak együtt, vagy épp dolgoznak. Már nincsenek bulik, bálozások mint húsz évesen, én pedig egyedül elvesznék egy bálban, így aztán itthon ülök, olvasok, tévézem. 40/F

De, valahol már nem is szeretem ezt a szilveszterezést, szívesebben lennék egy társsal kettesben, azt többre értékelem.

2011. jan. 1. 01:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát! Aki nem élvezi különböző okok miatt az új esztendőt, annak kívánom, hogy ez idén változzon, és boldogok legyenek!

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

2011. jan. 1. 01:09
 16/18 anonim válasza:
Nem ünnepeltem,mert van egy másfél hetes kislányom,és szegénykémmel ketten ücsörögtünk itthon!!Nem tudott aludni a petárdáktól!De amúgy se mentem volna!!
2011. jan. 1. 12:13
 17/18 anonim ***** válasza:
kedves kérdező neked is boldog új évet♥
2011. jan. 1. 13:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jan. 1. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!