Van még olyan, aki rajtam kívül nem ünnepel? Aki van, az miért nem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 00:34
1/18 anonim válasza:
Itt én vagyok a 3. válaszoló. Én nem ünneplek, csak ülök és várom a reggelt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__14..
2/18 anonim válasza:
Én nem. Lesz még több ilyen alkalom is.
4/18 anonim válasza:
Egyedül bulizni nem lehet.
Azért a régi szokáshoz híven, most ettem virslit.
5/18 anonim válasza:
én se ünneplek.
azért mert szerintem felesleges :D
7/18 anonim válasza:
első,puszilom a kislányodat ,tiszta szívből remélem hogy hamarosan jobban lesz,boldog(abb) ujévet
8/18 anonim válasza:
engem igazából nem hat meg hogy eggyel nőtt az évszám , nekem olyan mint bármelyik másik nap kivéve hogy már kib@szottul idegesít h csak villogást látok meg durrogást hallok , mint valami háborúban komolyan :D
9/18 anonim válasza:
Első: valamit - valamiért! Lehet hogy most mélyponton vagy, vagytok, de pár év múlva, hidd el, ez változni fog.
10/18 anonim válasza:
Én itthon vagyok, csak azért is. Szerintem a Szilveszterezés gáz. MINDENKÉPPEN hú de happy-nak kel lenned, ha akarod ha nem, ha van kedved hozzá ha nem... nekem ez nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!