Ibi0704 kérdése:
Hogyan lehetek hajlékony?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 15:46
1/10 anonim válasza:
Most már nehezen.
Ahhoz kiskorodban kellett volna, hogy sokat tornáztassanak, nyújtsák az izmaidat...
Sok-sok nyújtógyakorlat meghozhatja a hatását, de már közel sem olyan hatékonyan, mint kisgyerekként.
3/10 anonim válasza:
Vannak jó kis gyakorlatok amik segítenek. Ha érdekel szívesen leírom.
4/10 Canadian Idiot válasza:
Legyél inkább hajléktalan, azt könnyebb xD
6/10 anonim válasza:
Nekem bejött ez a legyél hajléktalan duma. Amúgy meg én 16 vagyok lassan 17 és most tanultam spárgázni sok nyújtás és pár hónap próbálkozása meg hozta a gyümölcsét.
7/10 anonim válasza:
Basszus, én is hajléktalant olvastam!
Amúgy úgy ahogy az 1. írta. Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
Igen,sok gyakorlás és nyújtás az egész=)Persze már kis korodban el kellett vna kezdeni....
Engem is kérdeznek,h "h a fenébe csinálod ezt?" de nekem a génhibámnak köszönhető,h olyan vagyok,mint egy gumi=DD
9/10 anonim válasza:
Jó azt meg kell nekem is adni, hogy én mindig is hajlékony voltam. Amúgy először próbáld meg mind két a lábad a nyakadba rakni és utána ha még rá nyújtasz csak akkor fog sikerülni a spárga vagy is nekem úgy jött össze. (Az vagyok aki 16 évesen tanult meg spárgázni)
10/10 anonim válasza:
Hát én is most keztem el a gyakorlatokat és már egyszer sikerült a spárga. Csak nyújtó gyakorlatok kellenek sztem nekem úgy sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!