Boldog vagy a neveddel?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek különleges, nem hétköznapi nevük van, (nekem is ilyen van) ők milyen fogadtatásban részesülnek amikor bemutatkozik egy új embernek, vagy névnapjára egyáltalán emlékszik valaki....
Sokszor volt arra példa, hogy az volt ez első kérdés, "magyar vagy?"
2009. jan. 24. 11:59
31/39 baranyi kálmanné válasza:
Nekem csak annyi bajom van a nevemel hogy malynem mindenki Éva,mikor szol valaki hogy Évi akkor 4 is meg fordulunk.
32/39 anonim válasza:
Érdeklődve olvastam a hozzászólásokat, de sokan miért nem írták le legalább a keresztnevüket? Kíváncsi lettem volna.
Én egyébként Marianna vagyok. Engem az szokott idegesíteni, hogy sokan úgy írják le, hogy Mariann vagy Marian. Az még durvább.
Én szeretem a nevem, de úgy vettem észre, hogy sokaknak nem tetszik. Túl hosszúnak tartják.
33/39 anonim válasza:
már unom mert a Bence az már olyan hétköznapi név...
34/39 anonim válasza:
Az én nevem Ivett, és nem nagyon szeretem a becézését..Egyáltalán van ennek a névnek valami értelmes becézése?:D Az Ivi-t...nem bírom!!!
35/39 anonim válasza:
én megvagyok elégedve:D azért is mert mint egy barátom rámutatott az én nevem midnen korban jó, kiskorban Jancsi az olyan kis cuki, amilyenben én most vok ilyen kamasz emg 20-30-as névként Jani menő, utána meg János felnőttként az meg olyan komoly, felnőtt név olyan tiszteletet parancsoló vagy nemtom, lehet h hülyeség de nekem bejön:D
36/39 anonim válasza:
Emerencia, nagyon különleges neved van, de azért nekem is van egy ilyen nevű rokonom. Mencinek becézik. Nekem ez a becézés nem tetszik. Én Emicinek hívom, vagy így: Emica. Egy kicsit cica-micás, de nagyon vidám.
37/39 anonim válasza:
Húha lehet verem a brancsot :D én régen azt nem szerettem, hogy sokat csúfoltak vele :( de az a sok idióta mára már nem érdekel :) egyenlőre nincs sok az országban, uh maradjunk annyiban hogy egy gyümi vagyok, de nem Málna :D
38/39 anonim válasza:
Eperke?:D :p
én Jennifer vagyok és nekem tetszik:)
39/39 anonim válasza:
Én Lili vagyok ... Amikor én születtem anno alig volt belőle most meg tucat név... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!