Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Boldog vagy a neveddel?

Boldog vagy a neveddel?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek különleges, nem hétköznapi nevük van, (nekem is ilyen van) ők milyen fogadtatásban részesülnek amikor bemutatkozik egy új embernek, vagy névnapjára egyáltalán emlékszik valaki....

Sokszor volt arra példa, hogy az volt ez első kérdés, "magyar vagy?"

2009. jan. 24. 11:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is Dorottya vagyok, és imádom! :) Bár az elég idegesítő, amikor "ledórázzák" az embert... A vezetéknevemet meg ritkább, de végülis annyira nem különleges. Bár néha leírják B helyett P-vel...
2009. jan. 25. 21:20
 22/39 anonim válasza:
100%
Szia a nevem Nagy Georgina Viktória. nemnagyon vgyok vele megelégedve.Aztmondják pedig szép név,dehát nekem nemigen tetszik
2009. jan. 26. 07:30
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Én a vezeték nevemet utálom :S :S nekem a horváth tetszik de nem tudom miért :D:D a vezeték nevem meg h (kupi) :S:S annyira szaar de a keresztnevemet nagyon szeretem mert jól lehet becézgetni :D:D

de nektek mi a véleményetek a vezetéknevemről??? szar mi? :( amúgy hány éves kortól lehet megváltoztatni?? egyáltalán lehet ?? :S:S

2009. jan. 27. 17:08
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy nemigen gyakori vezeték nevem van.(Szebellédy)

én szeretem.de idegesít,hogy eddig egyetlen ember sem volt,aki ne kérdezett volna vissz. -Milyen? -Amikor pedig mondom,hogy 2 L-el és Y-nal.Mindenki rögtön?Micsoda?:P

De azért örülök,hogy nem a "szokásos" vezetéknevem van...

A keresztnevemet nem igen szeretem....

2009. jan. 28. 01:07
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is meg vagyok elégedve a nevemmel!:) Amugy vezetéknevem Rebeles keresztnevem Dániel!:)

2009. jan. 28. 15:29
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

A második Dorottyának!

Az tényleg nagyon idegesítő, amikor 'ledórázzák' az embert, főleg, mert én nagyon, nagyon nagyon utálom, ha Dórának szólítanak.

Gyakran van, hogy ismeretlen helyen próbálnak velem kedvesek lenni ( szemészet, orvos, helyettesítő tanár stb.) és Dórának szólítanak. Na itt rontják el s dolgot.

( Az első Dorottya)

2009. jan. 29. 20:09
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem mindkét nevemet.Igaz sokáig is tartott mire megszerettem.Szerintem jó a hangzása:Horváth Ninetta.Azt is eldöntöttem,hogy esküvő után se veszem fel a férjem nevét.Maradok ezen a néven.
2009. jan. 30. 07:47
 28/39 anonim válasza:
100%
Engem Attilának hívnak és büszke vagyok rá , hogy egy olyan nagy uralkodó nevét viselem, akiről még a külföldiek is szép számban ismernek, ráadásul szerintem a magyar nevek közül nagyjából ez az egyedüli, amelyről egyáltalán hallottak.
2009. jan. 30. 13:16
 29/39 anonim válasza:
100%

Ájj nem...gyűlölöm anevem!

Annamáriának hívnak. Mindenki azzal jön, hogy milyen szép nevem van. Hát sztem nem -.-

Főleg amiatt nem szereetem, hogy miért kaptam...de ez már egy másik történet (:

2009. jan. 30. 13:47
 30/39 anonim ***** válasza:

Nekem orosz nevem van, ami sokszor gondot okoz a bemutatkozáskor. Szinte mindig visszakérdeznek, hogy micsoda!? De a legjobb az, amikor megkérdezik: anyukád vagy apukád az orosz? Hát erre most mit mondjak? Általában az apák után kapják a gyerekek a vezetéknevüket. :-)

Ezek ellenére boldog vagyok a nevemmel és büszke vagyok a származásomra.

2009. febr. 4. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!