Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Boldog vagy a neveddel?

Boldog vagy a neveddel?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek különleges, nem hétköznapi nevük van, (nekem is ilyen van) ők milyen fogadtatásban részesülnek amikor bemutatkozik egy új embernek, vagy névnapjára egyáltalán emlékszik valaki....

Sokszor volt arra példa, hogy az volt ez első kérdés, "magyar vagy?"

2009. jan. 24. 11:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen meg vagyok elégedve a nevemmel. (Kinga) Nem szoktak becézni (Hál' Istennek, a Kingának elég idétlen becézései vannak, mint pld. Kinguci.. stb.) Nem vágyok nagyon különleges névre. Szeretem a nevemet :D
2009. jan. 24. 15:13
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegyik nevem tetszik, a kereszt nevem is, aminek elég aranyos becézései vannak és a vezeték nevem is (Herczeg) :) Sokszor vagyok herceg kisasszony :)
2009. jan. 24. 15:40
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is boldog vagyo a nevemmel, vagyis az első tetszik, a második meg nem :D egybként Fanni vagyok :D a vezetéknevemmel sincs bajom :D
2009. jan. 24. 16:34
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
A keresztnevemmel elégedett vagyok. A vezetéknevemmel régebben volt bajom, nagyon nem szerettem, mert szokatlan név, és aki nem találkozott még vele, ritkán ejti ki úgy, ahogy kell: van a közepén egy "czh",amit mindenki vagy cs-nek,vagy k-nak mond, pedig az simán c... :D De mára már megbarátkoztam vele.
2009. jan. 24. 17:09
 15/39 anonim ***** válasza:
85%

Hm... Én elégedett vagyok a nevemmel, sőt a keresztnevem nagyon is tetszik ( Anett ), a barátaim nem becéznek, mindenki Anettnek hív, viszont itthon Anettke vagyok :D

A vezetéknevem sem zavar ( Szoboszlai ).

Egyszer, barátnőmmel, koncerten voltunk, és a koncert végén leültünk punnyadni, erre hirtelen elkezd nevetni, hogy Én Szoboszlai Anett vagyok Szoboszlóról :DD abban a pillanatban vicces volt... :D

Bár nekem nagyon tetszik a Dorina név : )

2009. jan. 24. 20:29
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én Nóra vagyok, és szerintem szép nevem van, mások is meg szokták jegyezni.
2009. jan. 24. 21:54
 17/39 A kérdező kommentje:
Emerencia a nevem
2009. jan. 24. 23:56
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Daniella vagyok,és megvagyok vele elégedve,bár régen nem voltam :D (De akkor még kicsi voltam) A vezetéknevem is különleges (Itt Magyarországon) és örülök hogy nem szokványos :) Egyszóval- IGEN! ^^
2009. jan. 25. 01:47
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Kulonleges neved van es erre buszke lehetsz;)..nincs mit szegyelj rajta...ha azt kerdik magyar..mond,hogy igen csak a neved nem:D
2009. jan. 25. 18:18
 20/39 anonim ***** válasza:
80%
* vagy
2009. jan. 25. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!