Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Boldog vagy a neveddel?

Boldog vagy a neveddel?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek különleges, nem hétköznapi nevük van, (nekem is ilyen van) ők milyen fogadtatásban részesülnek amikor bemutatkozik egy új embernek, vagy névnapjára egyáltalán emlékszik valaki....

Sokszor volt arra példa, hogy az volt ez első kérdés, "magyar vagy?"

2009. jan. 24. 11:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nekem nincs annyira különleges nevem, de mindkét keresztnevemmel meg vagyok elégedve. A másodikra pedig külön büszke vagyok, mert igazi régi, magyar név.
2009. jan. 24. 13:11
 2/39 anonim ***** válasza:
86%
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy mindkét nevem nagyon tetszik.
2009. jan. 24. 13:13
 3/39 anonim ***** válasza:
41%
Búvár Kund Álmos?
2009. jan. 24. 13:15
 4/39 anonim ***** válasza:
83%
A vezeték nevem (Mirkovszki) leírásával sokan szenvednek. A keresztnevem átlagos (Ádám), de azt hiszik, hogy majd ha lesz barátnőm Évának fogják hívni.
2009. jan. 24. 13:36
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

a vezetéknevem átlagos ( Kovács ). a keresztnevem is nagyon tetszik : IZABELLA :)

és mi a te neved?

2009. jan. 24. 13:49
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szokványos a keresztnevem (Petra), én örülnék, ha különlegesebb lenne (apukám szerint amikor születtem, ez még nem volt olyan gyakori).
2009. jan. 24. 13:54
 7/39 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sincs semmi bajom a nevemmel (Gerics Dorottya) Bár annak ellenére, hogy nagyon egyszerű a vezetéknevem mégis sokan alig képesek leírni...
2009. jan. 24. 14:04
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Különleges a vezetéknevem és a keresztnevem is, és alapvetően tetszik is. De a becézése nagyon nem, sajnos akik régóta ismernek, azok képtelen átszokni arra a fajta becézésre, amit pár éve kezdtem el használni.
2009. jan. 24. 14:09
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
engem mindenki a becenevemen szolit,es ugy is szoktam bemutatkozni ezert sokan azt hiszik,hogy nev..de az ismeretlenek nagy resze keptelen megerteni elso kiejtesre..de nem zavar,buszke vagyok,hogy majdnem egyedi:D
2009. jan. 24. 14:27
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

a vezetéknevem elég különleges (nem írom le, mert mo-on csak a családban van ilyen név), sokszor kérdezték már meg hogy honnan jöttünk, milyen nemesi családból származunk, stb :)

amikor az orvosnál vagy hivatalos helyen szólítanak, legtöbbször elrontják, mert nem tudják kiolvasni:)

amúgy büszke vagyok rá, hogy ilyen különleges a vezetéknevem, még ha sokan ki sem bírják elsőre mondani, vagy csak hónapok után jegyzik meg:)

2009. jan. 24. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!