PT-Daniel kérdése:
Miert marad tovabb forro a töltelek lekvar, mint az öt körülvevö gomboc?
Figyelt kérdés
Ma keszitettem magamnak egy osztrak specialitast: "Germknödel". Az egy nagyobb gomboc, szilvalekvarral töltve, vajjal raolvasztva es makkal megszorva.
Mivel kegyetlenül megegettem a nyelvem, szeretnem tudni, hogy miert!
2010. dec. 14. 23:13
1/3 anonim válasza:
ejnye ejnye, mohó voltál? :) Az étel külseje hamarabb kezd el hűlni, a belseje mindig a legforróbb. Ha pl. tejbegrízt eszel, azt is a tányér széléről kezded el enni.
2/3 anonim válasza:
másrészt a lekvár elég jól tartja a hőt, jobban, mint a gombóctészta
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!
De miert tartja jobban a höt?
2010. dec. 14. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!