Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szóltok hogy kiesett...

Mit szóltok hogy kiesett Vastag Tomi?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Számítottam rá, de arra nem, hogy a bátyjával kell párbajoznia... Nagyon sajnálom, hogy kiesett, de főleg hogy testvérbájra került sor, amitől a legjobban tartottak.

Viszont fantasztikusat énekeltek mindketten a párbajban, le a kalappal előttük!!!

Számomra abszolút ők a nyertesek!

2010. dec. 5. 01:42
 12/14 anonim válasza:
100%
én special elbőgtem magam... szerettem :'(
2010. dec. 5. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is sírtam, de én Csaba miatt. Mert nagyon imádom, és láttam rajta, hogy megviselte ez a dolog.
2010. dec. 5. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Mindketten fantasztikusan énekeltek a párbajban. Mindketten annyira megérintettek az előadásukkal, hogy szégyen-nem szégyen én is megkönnyeztem...

Nagyon sajnáltam a Tomit és hogy testvérpárbajra került sor (bár lehetett számítani rá,h egy ilyet az RTL nem hagy ki...), de úgy gondolom, hogy nagyobb dráma lett volna, ha Csabi esik ki. Akkor mindketten összetörtek volna, így "csak" a Csabi...

2010. dec. 5. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!