Van aki ugyanilyen boldogtalannak és unalmasnak érzi az életét? Hogyan változtatott rajta?
Nézd meg ezt a képet, és gondolj bele megint a helyzetedbe: [link]
Ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat együtt, nem kell pénz. Tető van a fejetek felett, éhen nem haltok. Egyébként itt is van egy kis probléma: "változtatni akarok, de ezt az évet már hagyom így, majd jövőre."
Ha változtatni akarsz, akkor változtass, ne pedig halogass. Jövőre meg majd jön, hogy á, még csak most kezdődött az év, várok egy kicsit, és így tovább, és azt veszed észre, hogy megint december van.
Ja és ha a barátod nem hajlandó segíteni, meg labilis a kapcsolat, akkor meg kalapkabát.
Nekem a 2009-es évem szörnyű volt: márciusban kirúgtak az egyetemről,áprilisban a nagymamám kórházba került és agyvérzést kapott,ugyanebben a hónapban elütötték a macskámat, akit nagyon szerettem, a barátom kijelentette, hogy már nem biztos, hogy akarja a kapcsolatunkat, és három hét szünetet kért, aztán augusztusban szakított velem. Novemberben ki akartam menni pár hónapra külföldre, de nem jött össze. A szüleimmel mindenaposak voltak a viták.
Aztán idén elhatároztam, hogy márpedig helyrehozom az életem, és optimista leszek.
Az eredmény: kaptam megbízási szerződéssel pár hónapra egy jó munkát, nyáron kijutottam Franciaországba, felvételiztem egy másik egyetemre, és felvettek, egyre jobb a szüleimmel a kapcsolatom, és kezdenek megtalálni a pasik is. Szóval csak pozitívan kell hozzáállni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!