Segítseteeek! Elbizonytalanított a BME nyílt nap. Szerintetek sem jó a BME, ha gazdasági irányba szeretnék menni?
Hello! Én harmad éves BME-s vagyok igaz nem gazdasági szakon, de van egy csomó ismerősöm is onnan.
Szóval műszaki menedzsernek semmiképen ne menjél. Nesze semmi fogd meg jól szak. Mindenből tanulnak egy nagyon picit, de igazából nem értenek semmihez.
A gazdálkodási és menedzsment szak nem olyan vészes. A legnagyobb baj vele talán az, hogy rengeteg közgazdász van már, eléggé telített a szakma. Azt is sokan mondják, hogy a gazdálkodási és menedzsment szak az egyetlen gazdasági szak amiben a BME jobb, mint a Corvinus.
De ha engem kérdezel, akkor inkább Corvinusra menjél.
Köszi a választ! :)
Annyira örültem, mikor kinéztem ezt a két szakot, hogy végre vmi irányt találtam, de most már megint semmi ötletem sincs, hogy merre tovább.. jajj miért ilyen nehéz ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!