Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy elbizonytalanított a másik fél?

Figyelt kérdés
Az lenne a dolog,h egy lánnyal sokat beszélgetünk,el hívom magammal ide-oda,hogy nehogy bepunnyadjon,meg vele jól is érzem magam!De már régen leszögezte,h csak akkor jön el velem akárhova is,ha barátként jövünk is haza.....Na de minek fél h nem ugy jövünk vissza?Szerintetek akkor ő is akarhat valamit?Mert így h ezzel bekorlátozott,eléggé szar helyzetbe kerültem,holott szívesen lennék vele,nagyon jól elvagyunk,röhögünk,poénkodunk,csikizzük,piszkáljuk egymást,de mégsem járunk.....És félek,ha előállnék neki ezzel,akkor megromlana ez a kapcsolat is....de én kicsivel többet akarok,és hiszem h jobb lenne...szar ügy ez a bizonytalanság....haragot nem akarok,csupa jót akarok neki,és ezt el is mondtam!!!
2011. jún. 12. 08:30
 1/3 anonim ***** válasza:

3 opció van :

1.Elfojtod magadban és szenvedni fogsz

2.Minden kapcsolatot megszakítasz vele és elfelejted

3.Megmondod neki és ha ő is úgy érez összejöttök ha meg tényleg a barátod és nem érez irántad semmit akkor a barátod is fog maradni

2011. jún. 12. 09:00
 2/3 A kérdező kommentje:
A másik bökkenő,hogy egy fősulira járunk,tehát látom minden nap,de nem tudom mi ez a barát dolog ha így elvagyunk........:S
2011. jún. 12. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:

A leirasod alapjan ez tiszta helyzetnek tunik. A lany maximalisan korrekt volt sztem azzal, hogy egyenesen megmondta hogy csak baratkent tekint rad. Azaz jol erzi magat veled, stb, de ne nem akar toled tobbet.

Ha Te megis tobbet erzel mint baratsag, rajtad all hogyan kezeled ezt a helyzetet, pl ahogy elottem irtak.

2011. jún. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!