Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tony kérdése:
Barátnőmmel jól megvagyunk de ez elbizonytalanitott?
Figyelt kérdés
Kb fél éve vagyunk eggyütt szinte minden nap,egyik nap azonban egy bugyit kapott egyik fiu ismerősétől.
Szerintetek van okom aggodni?
2011. márc. 18. 14:19
2/22 anonim válasza:
Szerintem van. Gondolj bele! Szoktál "csak úgy" bugyit adni egy csajnak, ha amugy nem akarsz töle semmit? Mert én nagyon nem.
4/22 anonim válasza:
Ha az saját bugyiját kapta vissza, akkor van.
5/22 anonim válasza:
Várjunk csak , ti fiúk ha akartok valamit egy lánytól bugyit adtok neki?
És ha csak barátok vagytok...akkor is? Szóval ez egy felkérés?
Mert ha így van akkor én már, akkor én már jó pár jelzés mellet elmentem :O
6/22 A kérdező kommentje:
Nem a sajatját kapta visza,aztmondta ez csak ojan mint egy akarmijen másik ajándék
2011. márc. 18. 14:28
7/22 anonim válasza:
Á nem, mindennapos apró kedvességnek számít az ilyen.
8/22 A kérdező kommentje:
utolso akkor nincs mért aggodjak?
2011. márc. 18. 14:30
9/22 anonim válasza:
most nem értem.. a baratnod mit mondott erre? mi honnan tudhatjuk, h ki miért adta neki??
10/22 A kérdező kommentje:
nagyon régi ismeröse(kiskoru óta).aztmondta csak viccból kapta
2011. márc. 18. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!