Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel jól megvagyunk de ez elbizonytalanitott?
Kb fél éve vagyunk eggyütt szinte minden nap,egyik nap azonban egy bugyit kapott egyik fiu ismerősétől.
Szerintetek van okom aggodni?
Én is kaptam már és nem lett semmi belőle sőt nem is volt köztünk soha semmi.....
Aki ebbe belelát valamit az csak egy féltékenykedő tini lehet....
Szóval ne gyerekeskedjetek már :)
Hát, akinek farka van az nem azért osztogat bugyikat ajándékba, mert nincs jobb dolga, vagy nem tudott jobbat kitalálni...
Én csak olyannak adok bugyit, akivel álmomban háromszor végigkeféltem egy tízemeletes minden szintjének minden egyes szobáját. Fürdő, konyha, nappali, zongora!
Yeah
Akár még jó vicc is lehetne, ha a tényekre, és nem az okságra kérdeztek volna. Nos, szerintem nem az volt a kérdés, hogy dugtak-e, de javíts ki, ha nem így van.
Ha lefordítom magyarra az előző hozzászólásomat, valami olyasmi van benne, hogy csak a bennem erős szexuális vonzalmat keltő nőknek adok bugyit. Ez esetben azt hiszem nem mondhatom azt, hogy ne a kérdésre válaszoltam volna. Szerencsére azért legalább azt tudom, hogy mit írok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!