Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel jól megvagyunk de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tony kérdése:

Barátnőmmel jól megvagyunk de ez elbizonytalanitott?

Figyelt kérdés

Kb fél éve vagyunk eggyütt szinte minden nap,egyik nap azonban egy bugyit kapott egyik fiu ismerősétől.

Szerintetek van okom aggodni?

2011. márc. 18. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogu bugyit adunk, ha sugni akarunk, hanem hogy dugni akarunk, ha bugyit adunk (általában...).
2011. márc. 18. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
36%
ugyaan, akkor nem kell aggodnod!
2011. márc. 18. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:
bocs az elírásért
2011. márc. 18. 14:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha méretet pontosan el is találta, na akkor már van! :)
2011. márc. 18. 14:35
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
szerintem a pasi viccnek szánta, csak kicsit elnézte a vicc határait...nem hiszem h aggódnod kéne.. de azért beszéld meg a barátnőddel! :)
2011. márc. 18. 14:59
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
Semilyen régi jó baráttól nem kapunk bugyit normális esetben, ha tényleg csak barátról van szó.Szerintem igenis van jogod kiakadni ezen és tedd is ezt ez egy r.b.n.!szakíts vele a p..csába
2011. márc. 18. 15:33
 17/22 anonim ***** válasza:
33%

Én is kaptam már és nem lett semmi belőle sőt nem is volt köztünk soha semmi.....

Aki ebbe belelát valamit az csak egy féltékenykedő tini lehet....

Szóval ne gyerekeskedjetek már :)

2011. márc. 18. 15:46
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

Hát, akinek farka van az nem azért osztogat bugyikat ajándékba, mert nincs jobb dolga, vagy nem tudott jobbat kitalálni...

Én csak olyannak adok bugyit, akivel álmomban háromszor végigkeféltem egy tízemeletes minden szintjének minden egyes szobáját. Fürdő, konyha, nappali, zongora!

Yeah

2011. márc. 18. 16:10
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
És akkor mi van... az csak álmodban történt....
2011. márc. 18. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
51%

Akár még jó vicc is lehetne, ha a tényekre, és nem az okságra kérdeztek volna. Nos, szerintem nem az volt a kérdés, hogy dugtak-e, de javíts ki, ha nem így van.

Ha lefordítom magyarra az előző hozzászólásomat, valami olyasmi van benne, hogy csak a bennem erős szexuális vonzalmat keltő nőknek adok bugyit. Ez esetben azt hiszem nem mondhatom azt, hogy ne a kérdésre válaszoltam volna. Szerencsére azért legalább azt tudom, hogy mit írok le.

2011. márc. 18. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!