Lefordítanátok nekem ezt a szöveget?
Üdvözletem küldöm Budapeströl 3 napot töltök itt megnézem a Parlamentet a Halászbástyát és a Margithidat.Nyáron megszeretnélek hívni és megmutatni a nevezetességeket például az Operát az álatkertet és a művelődési háza.
Csá
Ezt egy levél formátumban Név:xy
Köszi a segítséget
˙ɐzáႡ !sépőႨәʌűɯ ɐ sé ʇәʇɹәʞʇɐႨá zɐ ʇáɹәdo zɐ ႨnápႨéd ʇәʞәƃéssәʇәzәʌәu ɐ !uʇɐʇnɯƃәɯ sé !uʌíႡ ʞәႨéuʇәɹәzsƃәɯ uoɹáʎu˙ʇɐp!Ⴁʇ!ƃɹɐɯ ɐ sé ʇáʎʇsáqzsáႨɐႡ ɐ ʇәʇuәɯɐႨɹɐd ɐ ɯәzéuƃәɯ ʇʇ! ʞöʇႨöʇ ʇodɐu 3 Ⴈöɹʇsәdɐpnq ɯöpႨüʞ ɯәʇәႨzöʌpü
le van frdítva;)
ულოცავენ ბუდაპეშტი გავატარე 3 დღე მე აქ შეხედეთ მეთევზე's ბასტიონი და პარლამენტის Margithidat. მინდა მოვუწოდო, რომ ზაფხულში და აჩვენებს ღირსშესანიშნაობები, როგორიცაა ოპერა álatkertet და საზოგადოებას.
Bye
Biztos, hogy nem így diktálta a tanár.. csak te vagy ilyen hülye, hogy nem voltál képes normálisan leírni. Mert így nagyon értelmetlen és olyan mintha eleve egy fordítóból szedted volna a szöveget -.-
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!