15/L 153 cm 45-47 kg körül. Mennyinek kéne lennem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 16:46
1/10 anonim válasza:
Például pont ennyinek, ezek az értékek teljesen normálisak :)
2/10 anonim válasza:
Ez teljesen jó, nem kell se fogynod se híznod. :)
3/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. nov. 9. 16:56
4/10 A kérdező kommentje:
csak azért mert vannak nálam sokkal magasabbak és mégis majdnem annyik mint én. (48-49) és kicsit zavar, mert akkor biztos kevesebbnek kéne lennem :/
2010. nov. 9. 16:57
5/10 anonim válasza:
szerintem egy kicsit lehetnél több :P de am jó
6/10 anonim válasza:
Én 164cm vagyok 52kg-al, ami nem változik semmit, mert nem tudok hízni. Azt mondták nekem ez normális, de én szeretnék hízni...
7/10 A kérdező kommentje:
nem tökéletes az alakom, fogyni szeretnék :) elég nehéz az alacsonyaknak, főleg ha olyan az alkatuk mint nekem. Hízásra hajlamos, főleg a combján és a vádliján. Ami nekem se kicsi, szóval mindenképpen le szeretnék adni pár kilót. Csak azért mégis megkérdeztem előtte :) Igazából nem érdekel hány kiló vagyok, lehetek 60 is,csak az alakom legyen jó. A kiló az csak egy szám.
2010. nov. 9. 17:37
8/10 A kérdező kommentje:
szerintem az jó, ha nem hízol :) nézd a jó oldalát. nem leszel kövér. végülis az jó :) gondolom ha pont jó, akkor pont jó :)
2010. nov. 9. 17:44
9/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Szerintem neked inkább felszedned kéne még 1-2 kilót. Nem piszkálásból mondom, de szerintem kicsit kevés a mostani 45-47, bár a 47 már közelít.
Egyébként örülök, hogy nem tudok hízni, csak 5-6 kilót mindenképp felszeretnék szedni, mert soványnak érzem magam :(
10/10 A kérdező kommentje:
én meg pont hogy kövérnek érzem magam :) cseréljünk :P
Olyan rossz, hogy senki sincsen megelégedve magával :/ Vagy legalábbis kevesen.
Anyám szerint önértékelési zavaraim vannak.
De az a baj hogy egész nap zabálhatnékom van. Ha eszek akkor meg azt érzem, hogy rosszat teszek, mert már megint hízok. De nem érdekel mert akkor is enni fogok ><
2010. nov. 9. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!