Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A boltokban figyelik a kamerak...

Neveed kérdése:

A boltokban figyelik a kamerakat eloben vagy csak a biztonsagi or figyeli az embereket?

Figyelt kérdés
Gondolok pl penny tesco spar stb.. Hogy lehetseges, hogy az emberek siman szetlopjak a boltokat anelkul ,hogy barki eszrevenne? Ismerek olyat aki honapokig abbol elt, hogy a boltokbol lopta a kajat, csakugy siman a kamerak alatt eltette a taskaba, mert szerinte senki sem nezi eloben a kamerakat csak az ort kell kicselezni, visszakeresni kameran meg lustak a kisebb erteku lopasokat. Igaz ez? Majdnem napi szinten latok olyat is, hogy bent a boltba megeszik a pekarukat vagy egy szelet csokit stb..

tegnap 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelik, és aki lopni akar, arra forrón lecsapnak.
tegnap 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mese. Ne próbáld ki.
tegnap 12:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem mese, igzabol en voltam az :’D csak igy vissza gondoltam arra az idoszakra es elfogott a kivancsisag hogyan volt ez lehetseges.
tegnap 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A közeli TESCO-ban van monitort figyelő őr is; a kijáratnál ül, az eladótér felé fordulva, folyamatosan nézi a monitort. Az előtérből, látható is a monitor képe; legalábbis ha úgy van fordítva és úgy ül, hogy nem takarja el a nagy részét. Úgy két éve láttam is egy esetet, épp kifelé tartottam, mikor vagyonőr útját állta egy fiatalembernek, aki eldobta a szatyrát, és az őrt megkerülve, futásnak eredt. Nem jutott ki, mert nem nyílt az ajtó, bizonyára blokkolták. Meglepett, hogy honnan került elő pillanatok alatt négy további vagyonőr, közrefogva vezették el a fiatalembert. Kicsit vártunk, és nyílt az önműködő ajtó.

Vélem, hogy az ALDI-ban is monitort néz; a pénztáraknál van egy tükörfal – gyaníto, hogy a másik oldalról átlátható –, mögötte van a vagyonőr; nem látható, de onnan jön ki, ha időnként hívja valamiért pénztáros, vagy jelez a vagyonvédelmi kapu. Nem járkál az eladótérben, azért gondolom, hogy monitort néz.

Bizonyára vannak holtterek, és állhat úgy a tolvaj, hogy nem látja kamera, hogy mit csinál.

Utólag, felvételt nézni, csak akkor gondolom értelmét, ha bizonyítékként van rá szükség.

tegnap 12:43
 5/7 anonim válasza:
100%
Penny-n nem csodálkozom dolgoztam ott de nem volt soha kamerafigyelő ember. Tesco-ban altalában van többit nem tudom
tegnap 12:44
 6/7 anonim válasza:
Még annyit hozzá tennék a Pennyben ahol dolgoztam nem csak hogy a kamerákat nem nézte senki de biztonságiőr is csak pár órát volt bent , hasonló helyekről lehet szó. A kamera általában csak megfélemlítésnek van senki nem fogja vissza nézni ha csak nem tűnik el valami nagyobb értékű dolog ami 20-30 ezer forint minimum. Láttam én is sokszor ahogyan lopják az árut én csak egyszerü munkás voltam hidegen hagyott a dolog.
tegnap 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Pennyben nézik rendesen van rá őr.Ha lát valamit pattan ki.

Lidl-ben hasonló.

Coop-ban csak dolgozók nézik illetve van kamera de csak vissza tudják nézni

tegnap 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!