A biztonsági őrök miért vannak állandóan a fenekemben a boltokban? Ki tapasztalt ilyet?
Pedig nem vagyok egy gyanús személy szerintem. Főleg Háda, DM, Rossmann boltokban. De iszonyat gázul, szánalmas amit csinálnak. Még ha tampont nézek is sarkamban van.
Tudom ez a munkája na de így??
Talán csak bejössz nekik :) Én sem értettem, hogy miért engem követnek állandóan, amikor messze állok a szakadt öltözettől és még ádáz fejem sincsen...
A múltkor megállított csak engem az egyik a kijáratnál szatyrot ellenőrizni én meg siettem és kifakadtam, hogy "úgy nézek ki, mint aki rászorul a lopásra?"
Erre azt felelte, hogy szerinte őrá szorulok. El akarta kérni a számom...
Engem is szoktak követni.Ez a dolguk.Én a helyükben olyanokat követnék,akik nem sértődnek meg,vagy látszik rajtuk,hogy nem lopnak,így nem kellemetlen és a kamerán visszanézhető,hogy dolgoztak.
Én nem veszem magamra.
Hagyd a 63% mindig ilyen frusztrált.
Engem is szoktak követni, érdekes módon a durvább arcoktól meg fosnak. :)
Ez a dolguk, unatkoznak. Ne vedd magadra. Úgysem csinálsz semmi rosszat, nem? Akkor meg miért baj?
Egyébként nekem is volt ilyen. De amikor elkezdtem nézegetni a tamponokat és betéteket, akkor elment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!