Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm betét cserél előttem?

Barátnőm betét cserél előttem?

Figyelt kérdés

Barátnőm betétet cserélt előttem, amikor ott voltam náluk. Azt mondta ő nem szégyenlős.

Pisilt is már előttem korábban az is meglepő volt, de ez méginkább.

Sima barátnő amúgy, mindketten lányok vagyunk nem leszbik.

tegnap 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Léteznek ilyen lányok. Szerintem olyan is akad, aki egy fiú előtt is simán megteszi. Ez kb. olyan, mint amikor nyilvánosan ciciztetnek egy babát.
tegnap 22:44
 2/12 DonDon3500 válasza:
4%
Hála Istennek meleg vagyok. A gondolattól is rosszul vagyok, hogy ezek véreznek, meg a fene tudja milyen pöce szag van alattuk. Döglött hal. Pfejj. Szerintem felejtsd el a dolgot és keress magadnak másik utat. Kevesebb gondod lesz. Javaslat.
tegnap 22:50
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
"ezek"? Hűha, nálad is vannak bajok.
tegnap 22:58
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Engem az érdekelne, miért mentél vele el a wc-re náluk. Eszembe nem jutott soha követni a barátnőmet a wc-re ha náluk voltam. Más egy discoban- ahol fogjuk az ajtót a másiknak - beszélgetünk félig nyitott ajtónál amíg a másik pisil - betétet -tampont cserél :D Bár akkor sem őt nézem... De otthon??? Náluk??? Miért kisérted egyáltalán el???
tegnap 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

A #2-estől az alábbi privát ütenetet kaptam:

"A savas orvosnak volt igaza. Meg annak a másik fószernak aki szétharapta a csaja pináját. Jól szétmarrta a fogaival a kisajkakat. Undorító még a gondolata is. Elöbb nyalnék bele egy összeszart wc-be mint szagolni egy pinát 2 mp-ig. Ez van. Tetszik vagy sem."

tegnap 23:26
 6/12 DonDon3500 válasza:
0%
És milyen igazam van... :) tagadod a halszagot?
tegnap 23:27
 7/12 A kérdező kommentje:
4-es, nem mentem utána, ő jött be, én csak kezet mostam, beszélgettünk.
tegnap 23:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Kimehettél volna, ha zavar :egyszerű "kint várlak" mondattal. Őt nem zavarja- lányok vagytok-menstruáltok-tudjátok mivel jár. Én nem cseréltem soha más előtt betétet-tampont, engem zavart volna ha más látja akár barátnőim. De alapból meg természetes. Egyébként milyen válaszokra vársz? Mi a kérdés? Ettől ne szakítsd meg a barátságot :)
ma 00:03
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Ezt a dondon3500-at jó lenne valami ip cím alapján tiltani mert elgurult a gyógyszere, én nem értem milyen bűz árad az orrodból de egészséges nőnek nincs olyan problémája amit behaluzol.
ma 00:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Én már cseréltem betétet a barátnőmnek. Poénosan próbáltam rávezetni arra, hogy mindenféle eldobható vacak nélkül is lehet szeretni egymást.

28F/eldobható vacak

ma 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!