Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Internetes csalás? Feljelentés?

Internetes csalás? Feljelentés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb két Hete történt hogy intim képeket és videókat vásároltam 10 000 forintért snapchaten, de kiderült hogy netes képeket küldött nekem és videókat, ha bemegyek feljelentést tenni foglalkozni fognak vele? vagy csak kinevetnek hogy ilyen perverz vagyok? Csak a képek meg a számlaszám van meg, a fiók nevét nem tudom, illetve a beszélgetés sincs meg :/
tegnapelőtt 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a képek birtoklása nem jogellenes (nem pedofil és hasonlók), akkor az erkölcsi részével nem foglalkoznak. Sok mindent láttak már, így egymás között sem fognak kacarászni.

Azt viszontkétlem, hogy komolyabb erőket mozgatnának meg miattad. Nagyon keveset tudsz, és ha az eset egyedi, nem éri meg.

tegnapelőtt 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A pénzedet biztos hogy nem fogod visszakapni, és ilyen miatt nem is fognak nyomozgatni.

Ezt nyugodtan elkönyvelheted tanulópénznek, amiért bedőltél egy ilyen egyszerű és ősrégi lehúzásnak :D

tegnapelőtt 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
44%

Ehh... Egy újabb nyomi farokcsóváló.

Miért nem jó a milliónyi ingyen is elérhető tartalom?

Aki hüIye... Mit lehet erre mondani.

Sok ilyen van, tanulj a hibádból.

Vettél volna egy maszturbációs tubust vagy műnunit 🤣 +sikosítót

Küldjek egyet? Exemmel szétmentünk s rám rohad az ajándéka, amit vettem neki... Kell?

Gondolkodtam, hogy utána küldjem, de 13.600 lett volna hollandiába küldeni. Annyit nem ér meg nekem.

tegnapelőtt 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!