Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy vannak ezek a mondatok...

Hogy vannak ezek a mondatok angolul?

Figyelt kérdés

1.Tanulok angolt. (nem régóta, de egy ideje már igen, szval nem vagyok profi)

2.Nem kell engem félteni

3.Vannak dolgok amikről nem feltétlenül muszály tudnod

4.Nem hiszem, hogy a legjobb megoldás az volna ha itt maradnék.

4.Nem félek azt mondani, hogy hagyj békén.

5.Nem tudom mit csináltam akkor...

6.Nem értem miért hiszed azt, hogy ez baj volna, amikor semmit sem jelent (semmi kihatása nincs) a jelenre nézve

7.Azt hittem elhiszed, hogy nem hazudok

8.Tehetek valamit érted?

9.Csak a szerencsében bízhatok

10.Nem hiszem azt, hogy tündermesében élek, ahol mindig az történik, amit csak szeretnék és azt sem, hogy a történteket meg lehet fordítani. De elviselem.

bocsi, hogy sokat írtam(a 10 az egy kerek szám) de aki tud angolul, annak gondolom csupán pár perc az egész

a zárójeles nem kell csak a többi

köszi

2010. nov. 8. 20:45
 1/1 anonim válasza:

1. I study english.

2. It is not necessary to be concerned about me.

3. There are things, about which you do not have to know it inevitably,.4. I do not believe in the fact that it would be the best solution if I would stay here.

5. I am not afraid to say it, that leave me alone!

6. I don't know, what I did then..

7. I thought, you believe it how I do not lie.

8. May I do something for you?

9. I may be confident about the fortune only.

10. 10.I do not think that I live in a fairy tale where what I would like only happens always and it, that it is possible to turn the bygones over. But I tolerate it.

2010. nov. 9. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!