Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegnap voltam a kormányhivatal...

Tegnap voltam a kormányhivatalban hogy segítsenek az ügyfélkapu + beállitani?

Figyelt kérdés

Ügyfélkapu + szerettem volna ha segítenek regisztrálni,hát nem sikerült !

A kormányhivatal nem tud vagy nem akar segíteni?

#ügyfélkapu + -kormányhivatal
ma 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nulla információból mi sem tudunk erre válaszolni.
ma 11:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Én kétszer voltam. Nagyon segítőkészek voltak mindkét alkalommal, de nem tudták megoldani.

Kaptam egy értesítést, hogy az Államkincstártól levelem van, bementem az Államkincstárba, már a második szónál tudták mi a - megoldhatatlan - probléma. Nem vagy egyedül.

ma 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nekik is ennyit arulsz el, akkor valoszinuleg inkabb nem tud mint nem akar.
ma 11:29
 4/8 A kérdező kommentje:
2/3 Mi a véleményed,menjek be még egyszer a hivatalba hátha kifogok egy olyan ügyintézőt aki segít regisztrálni.Vittem magammal a telefonomat és az adatokat ,de látszott az illetőn hogy nem akar segíteni.
ma 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:

A regisztrációhoz be kell lépni a fiókodba, ott elindítani folyamatot, leolvasni a képernyőről a QR-kódot amit bizalmasan a te fiókodhoz kötve generál a rendszer. Kétlem, hogy bárkinek joga lenne egy magánszemély ügyfélkapujához hozzáférni, és a gépét a rendelkezésedre bocsátani hogy annak tartalmát rögzítsd.

Hol akadtál el, mit nem sikerült egyedül otthon megcsinálni? Mert ha nincs még ügyfélkapu regisztrációd, abban segítenek. Utána hazamész és beregisztrálod a plusz verzióját. Vagy ha nincs olyan személyid amivel ügyfélkaput tudsz regisztrálni, akkor csinálnak egy újat, és majd az utasításokat követve otthon befejezed.

ma 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 Velem kifejezetten segítőkészek voltak mindkét alkalommal, más is írta, hogy van egy ilyen probléma. Valószínűleg a központban. #2 vagyok.
ma 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen menj be mégegyszer hátha más ügyintéző lesz.
ma 12:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Simán bementem, max 10 perc alatt meg volt az egész, semmi fennakadás.

De néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Nálad hol akadt el ez a dolog?

Mit jelent az hogy "nem sikerült !"?

Írd le pontosan hogy mi történt és hol akadt el a folyamat.

ma 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!