Aki ért a virtualboxhoz Amikor Windows 98-at töltök Virtualboxra akkor mikor elindul akkor kiad 1 hibaüzenetet És ha ki x-elem akkor nem tudom használni Segít valaki?
Ugye elindult a Windows 98
De volt 1 hibaüzenet
Olyan hibaüzenet volt a telepítéskor is de azt mondták a videóban amit néztem hogy az normális hogy van
A videóban az embernek nem volt hibaüzenete
Istenem.. Hogy lehetsz ennyire világtalan? A HIBAÜZENET az azért HIBAÜZENET, hogy közölje a felhasználónak mi a probléma...
A "kiad 1 hibaüzenetet" szinte semmi infó nekünk, nem tudunk segíteni. Milliárd hibaüzenet lehet, kezdjünk el tippelgetni?!
Jogos
Szerintem elhallgatok
Az is az egyik fő célja ennek az oldalnak, hogy másoknak segíts.
Tehát leírnád mi volt a probléma, és a megoldás rá? Lehet a jövőben (akár évek múlva) megtalálják a kérdésed, és a választ is rá.
A hibaüzenetet lehúztam nagyon le (ez szépen meg volt fogalmazva xd) és mikor rányomtam a start menüre akkor eltűnt
Technikailag figyelmen kívül tudtam hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!