Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy kis önbizalom?

Egy kis önbizalom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kérlek adjatok egy kis önbizalmat. 4éve annak, hogy nem dolgozom. Kiderült a terhességem majd kirugtak utána már nem találtam munkát. Most lett a gyerkőc ovis. Be is szokott szépen. Munka keresésben vagyok épp. Viszont a problémám az, hogy félek. Félek az új helytől az emberektől. Soha nem voltam egy társasági ember. Viszont gyerek előtt sok munkahelyen megfordultam. Akkor nem érdekelt hogy új helyre kell mennem, hogy meg kell tanulnom a munkafolyamtot. Viszont most rettegek tőle. Ha csak pár jó tanáccsal tudtok segíteni nekem, hogy ne érezzem magam ilyen ramatyul nagyon örülnék neki. Előre is köszönöm.🫣
ma 11:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom, parázol a "környezet"változástól. Ha gondolod, írj, mi is a valós gond.
ma 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!