Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik út tűnik jobb megoldásnak?

Melyik út tűnik jobb megoldásnak?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Gimnáziumba és 11. osztályba járok. Tavaly fel kellett vennünk kötelezően egy tantárgyat fakultációra vagyis magasabb szinten kellene tudni az adott tantárgyat. Én a matekot és az informatikát választottam mert a matekból sok szakág nyílik a jövőben. 10.osztályba magyarul tanultuk és egy darab hármas kivételével csak ötöseim voltak. Ma már angolul tanuljuk. Viszont rájöttem, hogy nekem nincs az ínyemre és így állok az informatikával is. Kis korom óta állatorvos szerettem volna lenni de ez 10.be változott meg. Most visszajött ez a motiváció, hogy mégis jónak tűnhet. Két különb. út tűnik megoldásnak:

1. Újrajárnám a 11.évet és biológia, kémia faktot vennék fel.

2. Vagy leérettségizek a kötelező tantárgyakból és felvennék meg egy választottat, de utána kihagynék egy évet és csak biológiát illetve kémiát tanulnék. Az is fent áll, hogy emellett elmennék laborba vagy esetleg állatorvos mellé tanulni.

Mivel tavaly nem úgy készültem, hogy biológiát venném fel ezért nem fordítottam rá időt e tantárgy tanulására, ezért mind kémiából és ugyanígy bioszból is 3-as lettem év végen. Van-e remény? Természetesen más megoldást is szívesen meghallgatok.

tegnapelőtt 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:

3. Szépen felkészülsz emeltre biológiából.

Újra ne járd és ne is hagyj ki egy évet, ilyen korban ez totál hülyeség, kivéve csak és kizárólag akkor, ha nem vesznek föl, és több pont kell (jobb érettségi, nyelvvizsga, stb.)

tegnapelőtt 23:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ev vegen add le a 2 faktot, es vegyel fel helyette bioszt-kemiat a kovetkezo evtol.
tegnap 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!