Tudnátok olyan személyi edzőt ajánlani aki segít kialakítani egy otthoni edzéstervet illetve étrendet izomépítéshez?
Figyelt kérdés
Elhatároztam,hogy megpróbálok némi izmot felpakolni,de nem vagyok jártas a témában. Alapon vékony alkatú vagyok és jó ideje edzek itthon, általában egy órát, de szeretnék látványosabb eredményt elérni. Edzőterembe viszont nem szívesen mennék, talán az ált.iskolai tornaórák traumái miatt :)) F/28/Budapest. Köszönöm szépen előre is!jan. 1. 18:55
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan el engedheted a régi tapasztalatod amit az iskolában szereztél. A gyerekek sokszor gonoszak, a tanárok pedig képesek saját frusztráltságukat cseszegetésként kiadni a diákokra. A terem nem iskolai tornaterem, senkit nem fog érdekelni ha lemész, hogy milyen vékony vagy és, hogy mekkora súlyokkal edzel. A legtöbb ember magára koncentrál a teremben. Na meg a szép lányokra :)) hidd el sokkal többet tudsz kihozni ha elmész konditerembe, mintha saját súlyos edzést végeznél, de még annál is, ha több gépet is beszereznél magadnak otthonra. Személyi edzö pedig legtöbbször meg is edz és tanít, ahhoz pedig kell a terem. 28 évesen nincs semmi félnivalód egy teremben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!